HG Gaat failliet na “Life-Hack” van studenten

Perco

Als duurzame beweging is een groep studenten, na het bestuderen van virale 5-minute-craft videos, op een heel bijzondere ‘life-hack’ gestuit. 

De studenten in kwestie waren op een bepaald zang- en drankfestijn waar de nodige liters gerstenat geconsumeerd werden. Gedurende de gezamenlijke pauze, kon een enkeling in de sanitaire ruimtes niet langer zijn handen wassen. De leiding van de wastafel bleek verstopt. 

“De schadelijke stoffen in de HG-gootsteenontstopper kunnen echt niet meer Anno 2022” riep een niet nader te noemen ASAC’er. 

Een ongewoon duo, dat volgens ooggetuigen onlosmakelijk aan elkaar verbonden was door een stel dassen, kwam met de geni(t)ale oplossing. De bedenker, die liever anoniem wil blijven, beargumenteerde het volgende: “Na het consumeren van royale volumes ethanol, droogt het menselijk lichaam uit. Door deze afwezigheid van water stijgt de pH-waarde in de blaas fors.”

Na deze scheikundig onderbouwde hypothese besloot het vastgeketende duo om hand in hand hun urineopslag te legen in de wastafel. 

Nadat de zure lucht in alle hoeken van het sanitair had gedanst, bleek de wasbak weer zoals voorheen goed leeg te lopen. 

Ondanks de inspanning van deze helden, werd het ontsmetten van de handen na het toiletbezoek gecontinueerd aan de andere wastafel. 

 

(Pagina gewijzigd op .)