Truus' survivalgids

Het heeft veel te lang geduurd maar inmiddels kan het weer: uitgaan! Voor veel studenten komen er weer avonden die ze nooit zullen vergeten (of wel na te veel alcohol). Voor de één zal dit hun eerste avond uit zijn, hun eerste keer een pitcher halen, de eerste keer tequila onderschatten, de eerste keer doen alsof 15% shots ook tellen als een volwaardige shot of misschien wel de eerste realisatie dat bier/wijn in de kroeg toch echt wel een stukkie duurder is.

Voor de ander zal deze dag weer simpelweg ouderwetse gezellig- en gekkigheid zijn. Die ene lichte pik op de schouders nemen, een kringetje op de dansvloer maken van alleen maar mannen (vrouwen help ons), lomp schreeuwen en springen zodra Narcotic op komt en natuurlijk de pogingen tot dansen en sjansen.

Nu maakt Truus zich wel zorgen of jullie dit nog wel kunnen. Zijn de bierspieren nog wel fit (shoutout naar het drukbezochte bierspierkwartier!). Zijn die heupjes nog wel op niveautje Shakira of is de boel vastgeroest?

Daarom heeft Truus de one and only Truus survivalgids gemaakt! Hier vijftien tips om er weer een fantastische avond van te maken.

 

Tip 1: Vergeet je 'testen voor toegang' test niet te doen, want duhh

 

Tip 2: Drink niet te weinig, maar ook zeker niet te veel! Een grondpizza leggen op de dansvloer is lang niet zo romantisch als dat je denkt dat het is! Maar tegelijkertijd is het voor de meeste ook niets aan als je niet met de gekkigheid van de rest kan meekomen.

 

Tip 3: Het personeel van de VB vindt het niet leuk wanneer je van de trapleuning naar beneden glijdt :(

 

Tip 4: Indrinken is erg belangrijk voor je portemonnee, maar drink te veel en je bent na het tweede rondje al af. Vind daar je eigen balans in.

 

Tip 5: Vrouwen komen sneller aan de beurt bij de bar, maak daar gebruik van

 

Tip 6: Een goede bodem is essentieel voor een goede avond. Persoonlijke aanrader is een groot bord stamppot.

 

Tip 7: Zing absoluut de TSAC lyrics van Oerend Hard zodra het nummer opkomt.

 

Tip 8: Het gebeurt regelmatig dat jassen gestolen worden in een studentenkroeg. Neem dus geen jas mee die je niet kan missen, en zorg ervoor dat je zakken leeg zijn voordat iemand er met je huissleutels vandoor gaat.

 

Tip 9: Er is maar 1 ding stommer dan iemand die niet kan dansen. En dat zijn mensen die niet dansen, dus ga gewoon los en claim je plek op die dansvloer.

 

Tip 10: Als je genoeg energie hebt om het einde te halen kan je vaak meehelpen met opruimen. Als beloning mag je dan de leidingen opdrinken. Gratis bier is goed bier.

 

Tip 11: Bier is slecht voor schoenen, zorg dus dat je een oud paar schoenen aan doet!

 

Tip 12: De wc kan best een gezellige plek zijn, maak een praatje met je bezopen medemens.

 

Tip 13: De tekst van Piano Man is essentieel als je van plan bent het einde te halen.

 

Tip 14: Heb boven alles gewoon plezier, kies bij twijfel de leuke optie, maak vrienden en zorg ervoor dat je na iedere avond weer een verhaal te vertellen hebt!

(Pagina gewijzigd op .)