Diensten

De TSAC heeft naast activiteiten voor eigen leden ook activiteiten voor externe partijen. Onder deze activiteiten horen de klimworkshops op de UT, abseilen op locatie en allerlei stunts.

Klik hier om naar de website van ons stuntteam de Oferall te gaan!

Buitenwand

Klimworkshops

Om te klimmen heeft de TSAC de beschikking tot 4 klimvoorzieningen op de UT. Twee wanden in de sportzaal 2; de noppenwand en de betonwand, de boulderwand en de buitenwand (28! meter hoog). In de noppenwand, de buitenwand en de boulderwand zitten routes geschroefd waarlangs men omhoog kan klimmen. Wanneer je met een groep komt klimmen, zorgen wij ervoor dat er voldoende makkelijke routes te klimmen zijn. Maar natuurlijk hebben we voor de meer ervaren klimmers ook moeilijkere routes. Daarnaast kun je klimmen op de betonwand. Op deze wand zitten een aantal 'makkelijke' routes die leuk te klimmen zijn voor beginners en ook moeilijkere routes. Dus ook op de beton wand is er voldoende afwisseling voor de klimmers.

Boulderwand

Wanneer u met een groep wilt klimmen bij de TSAC is dit natuurlijk mogelijk. Wij regelen dan een groep mensen die kunnen zekeren. Het aantal zekeraars hangt af van de grootte van de groep mensen die komen klimmen. Deze zekeraars zijn allemaal opgeleid om u hierin te begeleiden. Om de veiligheid te waarborgen houdt een instructeur de zekeraars en de klimmers in de gaten

Noppenwand

Als u geïnteresseerd bent om met een groep te komen klimmen bij de TSAC, neem dan contact op met de Oferall: website

Abseilen en stunts

Naast de klimworkshops kunt u bij de TSAC ook klimactiviteiten op locatie regelen. Hiervoor is er binnen de TSAC een speciale commissie: de Oferall. Een paar voorbeelden van activiteiten die door de Oferall zijn georganisseerd zijn abseilen van verschillende gebouwen, het ophangen van vlaggen en banners, installeren en begeleiden van een tokkelbaan en verkleed als superhelden van een gebouw af komen.

Abseilen

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om een stunt of abseil te regelen via TSAC, neem dan contact op met de Oferall via hun website

SpidermanTokkelbaan

(Pagina gewijzigd op .)