Lidmaatschap

Lid worden

Per jaar zijn er twee mogelijkheden om lid te worden van de TSAC. Direct na de Kick In zijn er vier open avonden en in februari zijn er weer vier open avonden. Tijdens deze avonden kunnen geïnteresseerden komen klimmen in Sportzaal 2 en zijn inschrijfformulieren aanwezig.

Lidmaatschap van TSAC kost 30 euro per jaar, en voor buitenleden (geen UT of Saxion studenten) 40 euro per jaar. Daarnaast betalen nieuwe leden eenmalig 30 euro voor alle opleidingen die ze binnen de TSAC kunnen krijgen. Om lid te zijn van een sportvereniging op de UT moet je ook in het bezit zijn van een UnionCard. Overige tarieven vind je op de tarievenlijst.

UnionCard

Om een UnionCard als UT student aan te schaffen ga je naar www.unioncard.nl. Bij het knopje "Bestel UnionCard" voer je je studentnummer en wachtwoord in en doorloop je de stappen in het proces. De UnionCard wordt vervolgens als product op je collegekaart gezet.

Saxion studenten kunnen bij de studentenbalie in het hoofdgebouw een UnionCard aanschaffen. 

Opleidingen

Als nieuw lid krijg je direct opleiding om te leren zekeren. Daarna kun je zelfstandig klimmen in de zaal. Zie de opleidingen pagina voor meer informatie.

Literatuur

De TSAC bezig een uitgebreide klimgerelateerde literatuur. Zowel topo´s als spannende boeken en maandelijks nieuwe tijdschriften. Alle TSAC leden kunnen deze gratis lenen, kijk dus eens in de kast.

Materiaaluitleen

De TSAC bezit een heleboel klimmateriaal dat leden gratis kunnen lenen als ze op op klimvakantie of klimweekend gaan. Denk aan helmen, setjes, carabiners, maar ook ijsboren en pickels.

Weekendsubsidie

De TSAC organiseert ongeveer 14 verenigingsweekenden per jaar, waarop iedereen mee kan klimmen. Voor deze weekenden krijg je als TSAC lid korting in de vorm van weekendsubsidie. Dit kan wel oplopen tot 15 euro per klimdag!

TSAC-pas

Met de TSAC-pas die iedereen krijgt kun je de sleutel van de boulderwand ophalen. Je moet de boulderwand wel van te voren hebben gereserveerd. Daarnaast kun je de sleutel van de buitenwand ophalen als je ZK-SC status gehaald hebt.

Uitschrijven

Als je geen lid meer wilt zijn van TSAC dien je je voor november van het huidige kalenderjaar af te melden, anders betaal je weer contributie voor het volgende kalenderjaar. Afmelden kan door een mail te sturen naar secretaris@tsac.alpenclub.nl.