Trainingen

Tijden

Trainingstijden

Training
Dag
Tijd
Trainers
Bikkel
Maandag
20:00 - 22:00
Jan Martin
Techniek 2
Dinsdag
19:00 - 21:00 en 20:30 - 22:30
Tjark, Merel, Nienke en Ramon
Techniek 1
Woensdag
19:30 - 21:00 en 21:00 - 22:30
Meike, Maarten, Nienke, Davey en Thijmen
Techniek 3
Donderdag
20:00 - 22:00
Joey, Timo en Karsten

Techniek 1

Deze training wordt gegeven na de introductieperioden in maart en september en is gericht op leden die net beginnen met klimmen. De nadruk ligt bij deze training op de basistechnieken zoals hand- en voetplaatsing, rustposities en indraaien.

Techniek 2

Wanneer je de basistechnieken goed onder de knie hebt, en een uurtje stevig doorklimmen je goed af gaat kun je bij de Techniek 2 trainingsgroep. Waar de techniek 1 training ophoudt gaat deze verder. Naast het uitbouwen van andere, wellicht spectaculairdere technieken, waaronder het 'springen' van de ene naar de andere greep (dyno-en), wordt hier ook wat meer op krachts- en niveauverbetering en uithoudingsvermogen getraind.

Techniek 3

Als de techniek 2 training je makkelijk af gaat en je wat meer gevoel voor de klimtechnieken begint te krijgen, kan je deze goed perfectioneren bij de Techniek 3 training. Hier worden de puntjes op de i gezet en leer je hoe je klimtechniek, kracht en weerstand kan combineren om moeilijkere klimroutes te halen.

Bikkeltraining

Naast de voorgaande trainingen wordt er onder begeleiding van een ervaren trainer ook een bikkeltraining gegeven. Deze training is vooral gericht op kracht, duur en weerstand. De training onderscheid zich vooral van de Techniek 3 training in het feit dat er wat harder en serieuzer getraind word. Het rooster van de bikkeltraining vind je hier: https://www.roelofs-coaching.nl/coaching/tsac/planning.

(Pagina gewijzigd op .)