Het bestuur 2017

v.l.n.r. Lieke Engelse, Joey Klein Koerkamp, Peter Buck, Erik van Raalte, Martijn Poot en Bram Kamerman

Bram Kamerman

Voorzitter

In 1995 ben ik in West-Friesland uit de klei getrokken. Als kind wilde ik altijd al op elke klimwand klimmen. Tijdens vele vakanties in de bergen wilde ik altijd al een stap verder. Daarom ben in bij de TSAC gegaan. Na 2,5 jaar een aantal weekendjes en c1 cursus te volgen, ben ik het bestuur in gegaan als voorzitter. Nu leidt ik een dictatuur als kleine viking.

E-mailadres: voorzitter@tsac.alpenclub.nl
Studie: Chemische Technologie
Generatie TSAC: September 2014
tel: +31 623223031

Martijn Poot

Vicevoorzitter

Hey! ik ben Martijn, geboren en getogen in de drukte van de Randstad ben ik in september 2016 verhuisd naar het prachtige Enschede. Na mijn aankomst op de campus viel mij telkens een ding weer op, die grote en hoge klimwand, die moest en zou ik een keer beklimmen, na op een van open dagen geweest te zijn wist ik het zeker deze oude liefde van mij wilde ik weer oppakken. Naast skiën en mountainbiken heb ik nu ook klimmen aan mijn favoriete hobby's toegevoegd, je zou kunnen zeggen dat iets in de bergen mij trekt. Ondanks dat ik pas kort lid ben is de TSAC wel een plek geworden waar ik mij echt thuis voel, een plek waar ik heerlijk mijzelf kan zijn en kan genieten van de sport. Ik ben er dan ook helemaal klaar voor om de uitdaging die vicevoorzitter met zich mee brengt aan te gaan.

E-mailadres: vice-voorzitter@tsac.alpenclub.nl
Studie: Creative Technology
tel: +31 641643454

Erik van Raalte

Secretaris

Ik ben Erik en sinds september 2016 ben ik in Enschede aan het studeren voor mijn master. Al vrij snel ben ik gaan kijken op de opendagen van de TSAC omdat ik een andere sport wilde doen dan ik altijd al deed. Ik hou van wandelen door de bergen, en klimmen leek mij als vervolgstap een best goede toevoeging!  Vrij snel heb ik mijzelf maar ingeschreven en ben ik gaan klimmen.  Naast klimmen bleek ook de vereniging erg gezellig, vandaar dat ik 5 maanden later besloot om als secretaris verder te gaan!

E-mailadres: secretaris@tsac.alpenclub.nl
Studie: Embedded Systems
tel: +31 625184399

Peter Buck

Penningmeester

Mijn naam is Peter Buck en ik ben lid geworden van TSAC in september 2016. Na een aantal jaar al op de campus te hebben gewoond, besloot ik om maar een keer te gaan kijken bij de klimvereniging. Dit was uiteindelijk een van de betere plannen die ik heb gemaakt en waardoor ik nu actief lid ben bij TSAC en waar ik direct na een half jaar het tot penningmeester heb weten te schoppen. Nu is het voor mij de taak om de financien te doen en te voorkomen om failliet te gaan. Ik heb heel veel vertrouwen in de rest van het bestuur en ik heb er zin in!

E-mailadres: penningmeester@tsac.alpenclub.nl
Studie: Forensisch Onderzoek
tel:

+31 652172938

Joey Klein Koerkamp

Weekendcommissaris

Ik ben opgegroeid in Lemelerveld op het platteland, waar zoals te verwachten weinig te klimmen valt. Desondanks klom ik regelmatig in de (voor mij) grote stad, Zwolle. Op het moment dat ik in Enschede kwam studeren was ik hier al enkele jaren mee gestopt, maar na geklommen te hebben op de buitenwand bij de Kick-In besloot ik direct om lid te worden bij de TSAC. Zo gezegd zo gedaan en anderhalf jaar later zit ik in eens in het bestuur. Als weekendcommissaris hoop ik te zorgen voor veel mooie klimweekendjes met hopelijk mooi weer en nog mooiere rotsen.

E-mailadres: klimco@tsac.alpenclub.nl
Studie: Technishe Bedrijfskunde
Generatie TSAC: September 2015
tel: +31 621327216

Lieke Engelse

Coördinator Interne Betrekkingen

Ik ben opgegroeid in het mooie en rustige Driebergen. De naam van dit dorp is erg misleidend, er is namelijk geen berg te vinden. In mijn gehele jeugd heb ik kleine heuveltjes en drempels beklommen. Dus toen ik de TSAC tegenkwam ging er een wereld voor mij open. Ik heb tijdens het beginnersweekend mijn eerste rots beklommen en ik wou nooit meer anders!! In mijn eerste geweldige jaar bij de TSAC te hebben doorgebracht heb ik genoten van de gezelligheid van de velen verschillende leden. Doordat ik graag iets wou bijdragen aan deze mooie en gezellige verenging, ben ik bij de Accie gegaan. Toen ik de kans kreeg om in het bestuur van deze prachtige vereniging te gaan, wist ik meteen hoe mijn jaar eruit ging zien. Als Coördinator van interne betrekkingen hoop ik een mooie combinatie van mijn Accie activiteiten en interne betrekkingen te combineren. Mijn bestuursgenootjes zijn schatjes <3

E-mailadres: cib@tsac.alpenclub.nl
Studie: Human Resource Management
Generatie TSAC: Februari 2016
tel: +31 621170036

Het hele bestuur is altijd te bereiken via bestuur@tsac.alpenclub.nl.
Klik hier voor de besturen van afgelopen jaren.