Bestuur 2019

Van links naar rechts: Nina (Penningmeester), Marten (Secretaris), Steven (Voorzitter), Tijmen (Vice-Voorzitter/Intern), Jan (WeekendCo)

Voorzitter - Steven Hendriksen

Klimmen is de sport die ondanks het uitproberen van een groot aantal sporten voordat ik begon met studeren mij ontglipt was. Gelukkig ben ik sinds de start van de studie in 2015 dat actief aan het bijwerken door veel bij zowel de TSAC als in de Cube te klimmen.

De klimsport heeft er ook voor gezorgd dat mijn liefde voor de bergen en natuur alleen maar gegroeid is en ben ik actief bezig geweest om hier zo veel mogelijk tijd in door te brengen via de TSAC, klimmen en bijvoorbeeld het studeren in Noorwegen afgelopen half jaar. Hiermee is het klimmen en de gezelligheid bij de TSAC een belangrijk deel van mijn week geworden en is het natuurlijk om voor de vereniging samen met mijn gezellige bestuursgenoten zowel dit jaar fantastisch te maken als de vereniging gezond te houden voor de toekomst..

E-mailadres voorzitter@tsac.alpenclub.nl
Studie Technical Computer Science
Generatie TSAC   September 2015

Vice-Voorzitter - Tijmen Oliehoek

Het klimmen begon voor mij van jongs af aan al. Als klein ukkie kon je mij al vinden hoog bovenin bomen, lantaarnpalen, gebouwen en zelfs enige kerken. Zo hoog dat de verstandige nabije volwassenen doodsangsten uitstonden. Hoewel ik klimmen al een lange tijd fantastisch vond, heb ik het nooit echt als sport opgepakt. Hier heb ik toch nog spijt van, want na mijn eerste maandje bij de TSAC wist ik meteen dat ik nooit meer wou stoppen met klimmen. Verder ben ik ambitieus, in klimmen en in andere zaken. Ik wil veel en zet ook de stappen om dat voor elkaar te krijgen, zo is het mijn persoonlijk doel om in dit jaar 7a te gaan klimmen. Maar dat is niet het enige wat ik dit jaar ga doen. Na anderhalf jaar bij de TSAC gezeten te hebben wil ik mijn ambities ook doorzetten in het besturen van de verening. Dit leek mij leuk, nuttig, informatief en bovenal wil ik graag dingen terug doen voor de TSAC. Ik ben ook van plan om er een leuk en gezellig bestuursjaar van te maken en hoop dat deze instelling van mij ook doorsijpelt naar de rest van de vereniging.

E-mailadres vice-voorzitter@tsac.alpenclub.nl
Studie Applied Physics
Generatie TSAC   September 2017

Secretaris - Marten Voorberg

Ongeveer 3 jaar geleden is mijn obsessie met klimmen begonnen toen ik voor het eerst een rotsklimroute instapte. Vanaf dat moment is mijn liefde voor de klimsport alleen maar toegenomen. Toen ik in Enschede aankwam, heb ik zo snel mogelijk de TSAC opgezocht en hier mensen gevonden die net zoveel van klimmen houden als ik. Deze gezamelijke liefde voor de bergsport en de algemene gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat ik mij per direct thuis voelde bij de vereniging. Het is dan ook wegens deze liefde voor het klimmen en de vereniging dat ik een bestuursjaar bij de TSAC doe.

E-mailadres secretaris@tsac.alpenclub.nl
Studie Technical Computer Science
Generatie TSAC   September 2018

Penningmeester - Nina Troppmair

Bergen zitten in mijn bloed als half Oostenrijker. Ik ben opgegroeid in wandelschoenen in de zomer en op de ski’s in de winter. Op zoek naar meer avontuur werden de wandelwegen langer, de bergen hoger, en de pistes steiler.

Van klettersteigen in Oostenrijk naar klimhallen in Nederland, groeide mijn passie voor boulderen en sportklimmen. Eenmaal in Enschede ontdekte ik de gezelligheid van het delen van mijn passie met TSAC’ers. Zodoende werd ik ook gestimuleerd door andere TSAC’ers om een Alpiene cursus te volgen en het hoger op te zoeken.

Na een jaar bij de TSAC, veel klimavonden en gezellige weekendjes buiten werd ik gevraagd om bestuurslid te worden. Door mijn studie in Applied Mathematics zijn cijfers echt mijn ding, daarom heb ik de taak als penningmeester op mij genomen. Ik hoop deze taak tot een goed eind te vol brengen, en dat het weer een fantastisch actief klim jaar mag worden.

Berg Heil!

E-mailadres penningmeester@tsac.alpenclub.nl
Studie Applied Mathematics
Generatie TSAC   Februari 2018

Weekend Commissaris - Jan van den Berg

Je zou kunnen zeggen dat ik met bergschoenen aan geboren ben, het zit zelfs in mijn naam. Van kinds af aan ben ik in de zomer in de bergen te vinden. Eerst nog huttentochten met mijn ouders, maar op mijn 16e begon mijn alpiene carrière met een J1-cursus van de NKBV. Na deze cursus was ik verkocht en intussen bedrijf ik alle disciplines van de TSAC, sportklimmen, alpinisme, toerskiën en vooral boulderen. Het liefst trek ik er alleen of met goed gezelschap, in de Scandinavische bergen op uit. Om een lange trektocht te maken, of om onbekende toppen te beklimmen in gebieden waar je soms dagenlang geen andere mensen ziet. Het was daarom voor mij een logische keuze om lid van de TSAC te worden toen ik in het Oosten ging studeren. Misschien wel de belangrijkste vereiste van mijn studiekeuze was dat de universiteit een SAC moest hebben. Na ruim een jaar van de vereniging te hebben mogen genieten ben ik actief lid geworden door in de lustrumcommissie te gaan. En nu dus ook bestuur!

Als WeekendCo heb ik onwijs veel zin om zoveel mogelijk klimweekenden te organiseren.

E-mailadres klimco@tsac.alpenclub.nl
Studie Creative Technology