Bestuur 2021: 'The Only Way is Up'

Algemene mail: bestuur@tsac.alpenclub.nl

Voorzitter - Marije Linders

Hello hello TSAC! Aankomend jaar zitten jullie met mij opgescheept als praeses. Ik ben nu bezig met mijn Master Industrial Design Engineering, klim/boulder sinds 2018 en in september 2019 ben ik net als de meeste van mijn bestuursgenootjes lid geworden van de TSAC. In de zomer zoek ik de sneeuw op in de alpen en deze winter hebben we er even van mogen genieten in ons eigen land. Gelukkig maar nu de grenzen al een hele tijd dicht zitten. Zo hebben we alsnog even het gevoel kunnen hebben van koude blote benen in de sneeuw… Maar het mooie weer komt er weer aan en ik hoop, net als velen van jullie, binnenkort weer wat verticale wandjes te trotseren! Hier in Enschede en straks weer er op uit om wat echte rots te voelen onder mijn zacht geworden handjes. Ik hoop dat wij als bestuur 42 weer leuke activiteiten op kunnen zetten, met zijn allen onze klimspieren opnieuw op te bouwen en we weer een gezellige tijd tegemoet kunnen gaan als vereniging. Hopelijk tot snel!

E-mailadres voorzitter@tsac.alpenclub.nl
Studie Industrial Design Engineering

Vice-Voorzitter - Tijmen Westeneng

Hoihoi mede-TSAC’ers! Ik ben Tijmen, 20 jaar en mij is komend jaar de eer toebedeeld om vice-praeses te zijn van deze prachtige vereniging. Ik studeer Electrical Engineering en ben daarmee direct de laatste niet-TG’er in dit rijtje (ja het zijn er echt zoveel). Hoewel ik mijn hele jeugd niet persé veel geklommen heb is mijn liefde voor de bergen altijd al groot geweest. Ik kan zelf ook niet beschrijven wat het is, maar zo snel als ik een hoogteverschil in het aardoppervlak zie, telt er nog maar één ding: ik moet naar boven. Toen ik hoorde dat de uni over een klimvereniging beschikte, dacht ik al wel dat ik er bij wilde, maar toen ik voor het eerst de buitenmuur beklom wist ik het zeker: ik moest bij de TSAC. Aan het begin probeerde ik het klimmen nog te combineren met de 10 miljoen andere dingen die ik deed, maar naarmate het jaar vorderde begon de TSAC steeds meer van mijn tijd in te nemen. Nu ben ik bestuur en klaar om er een episch jaar van te maken vol letterlijke en figuurlijke hoogtepunten. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van de prachtige klim faciliteiten die de TSAC en Enschede rijk zijn!

E-mailadres vice-voorzitter@tsac.alpenclub.nl
Studie Electrical Engineering

Secretaris - Daan Verhulst

Hey TSAC’ers, Ik ben Daan, 21 jaar en de eerste TG’er in dit rijtje. Ik ben komend jaar jullie secretaris en daarmee zullen jullie nog vele mailtjes van mij gaan krijgen:) Ik heb in mijn jeugd altijd gehockeyd maar in de zomer en winter was ik altijd veel in de bergen. Zomers lekker wandelen en genieten van het uitzicht en in de winter altijd heerlijk skieën en sinds een paar jaar vooral snowboarden. Toen ik naar Enschede kwam wilde ik toch wel iets anders gaan proberen dan hockey en kwam ik al snel uit bij de TSAC. Inmiddels is mijn liefde voor de klimsport gegroeid en ben ik net gestart met dit bestuursjaar. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en ik hoop dat ik jullie allemaal snel weer in het echt op de zaalavonden, trainingen en weekendjes kan zien!

E-mailadres secretaris@tsac.alpenclub.nl

Penningmeester - Marit Hennink

Hoi daar! Ik ben Marit, 19 jaar en TG’er nummero twee. Voor het aankomende jaar ben ik de penningmeester(in/es?) van de TSAC. Na jarenlang een renmeisje te zijn geweest heb ik aan het begin van mijn studietijd het klimmen ontdekt. En ik moet zeggen, dat bevalt wel. Hoewel ik hier en daar wat flirt met het sportklimmen zou ik mijzelf toch echt omschrijven als een boulderaar, normaliter ben ik dan ook regelmatig in de Cube te vinden. Hoewel ik binnen boulderen heel leuk vind, vind ik buiten zijn nog veel geweldiger. Ik hoop dan ook dat we snel weer met z’n allen de bergen op kunnen zoeken. Hoe dan ook heb ik zin in ons bestuursjaar, ik heb vertrouwen dat we er samen met alle TSAC’ers wat moois van gaan maken.

E-mailadres penningmeester@tsac.alpenclub.nl

Coördinator Interne Betrekkingen - Meike Onstenk

Hoi allemaal! Ik ben Meike en ja, ook ik ben TG’er. Na heel lang te hebben gehandbald vond ik dat het wel tijd was voor een andere sport, maar ik wist niet zo goed wat. In februari 2020 heb ik me door Daan en Marit laten overhalen om bij de open avonden van de TSAC te kijken. Na een hele gezellige avond kon ik niet anders dan me inschrijven. Toen had ik nog niet kunnen bedenken dat ik een jaar later deel van het bestuur zou uitmaken. Ik kijk uit naar alle gezelligheid bij klimactiviteiten en borrels :)

E-mailadres cib@tsac.alpenclub.nl
Generatie TSAC   Februari 2020

Weekendcommissaris - Stijn Bonekamp

Hey allemaal,Ik ben Stijn, TG-er nummer vier in jullie bestuur. Als weekendco zal ik (hopelijk) heel veel superleuke klimweekendjes organiseren komend jaar. Vanaf het moment dat ik bij de TSAC kwam was ik gelijk al drie keer in de week op de muur te vinden, en daarna vaak in de sportkantine. Buiten klimmen heb ik tot nu toe niet bijzonder vaak kunnen doen, en mijn enige TSAC weekendje was het beginnersweekend (gaat helemaal goedkomen hoor, dat WeekendCo zijn). Ik hoop dat ik in mijn bestuursjaar het gebrek aan klimweekendjes in kan halen, en samen met jullie lekker veel buiten kan klimmen!
P.S. C1 is supercool (sorry moest toch gezegd worden)

E-mailadres klimco@tsac.alpenclub.nl
Generatie TSAC   September 2019

(Pagina gecreƫert op en gewijzigd op .)