Bestuur 2022: 'What comes down must go up'

Voorzitter - Karsten Roelofs

Hallo lieve TSAC’ers, mijn naam is Karsten en ik ben de voorzitter van het 43ste bestuur van de TSAC.

Ik zit nu in het tweede jaar van mijn bachelor Technical Computer Science en ook in mijn tweede jaar bij de TSAC. Ik klim ondertussen al meer dan 8 jaar en ben in mijn vrije tijd vaak te vinden in Cube. Spreek me ook vooral eens aan als je me daar weer eens bijzonder moeilijk ziet kijken naar een bepaalde boulder voor een gezellig praatje! Ik kijk heel erg uit naar komend jaar en de gave activiteiten en gezellige borrels die we samen hopelijk mogen gaan beleven.

Joe joe, en tot de volgende zaalavond (of de sportkantine ;))

Vicevoorzitter & Weekend Commisaris - Kalli van den Heuvel

Hoi allemaal, Ik ben dus Kalli van den Heuvel jullie weekend commissaris en vice voorzitter voor dit jaar. Zelf zit ik Saxion en studeer ICT. Saxion?! Jaah buitenleden kunnen dus ook bestuur doen. Verder klim ik nu 4 jaar en ben ik vooral te vinden in Arqué. Aan het klimmen of training geven voor ESOnsight. Hopelijk zie ik jullie gauw verschijnen bij een evenement of natuurlijk, een van de klimweekendjes. ;)

Secretaris - Victor van Wijhe

Hey allemaal! ik ben Victor en ik mag de secretaris rol vervullen van het 43e bestuur van TSAC! Ik kijk erg uit om het aankomende jaar de vereniging te ondersteunen, iedereen te ontmoeten en me natuurlijk helemaal klem te zuipen bij de borrels ;) Ik spreek jullie snel!

Penningmeester - Jetse Verschuren

Hey allemaal, ik ben Jetse, de penningmeester van het 43e bestuur! Naast me ontfermen over de financiën van TSAC studeer ik Technische Informatica, doe ik aan judo, en klim veel. Ondertussen klim ik al 5 jaar, en natuurlijk ook lekker veel buiten. Ik heb erg veel zin om jullie allemaal te helpen met je eigen klimavonturen te beleven, en hoplijk zie ik je op een klim weekendje ;)

Coördinator Interne Betrekkingen - Koenraad Dols

Mijn naam is Koenraad en ik ben Commissaris interne betrekkingen voor het 43ste bestuur van TSAC, Ik ben eerstejaars werktuigbouwkunde, maar klim al 6 jaar lang in het buitenland en zit nu in de bikkel trainingsgroep bij TSAC. Ik klim en train vooral op de binnen boulderwand met het doel om mezelf altijd te verbeteren, hopelijk kan ik mijn enthousiasme overbrengen naar het begeleiden van de beste sportvereniging in Twente ;)

(Pagina gecreƫert op en gewijzigd op .)