De enige echte TSAC speekselboom

Er wordt al jaren over gesproken, de mythische TSAC-speekselboom. Er zitten immers veel vieze mensen bij de TSAC en daardoor wordt er op losgelebberd. Wij snappen dat wel hoor. Met wie je je hobby’s deelt wil je ook je speeksel delen, maar inmiddels raken mensen het overzicht kwijt. Zelfs de PubliCie. kan de roddels niet meer bijhouden. Daarom werd het tijd om alle lijntjes op papier te zetten.

Wij hebben hiervoor ons uiterste best gedaan. We hebben alle roddels die tot onze oren zijn gekomen bijgehouden in het enige echte PubliCie.-dagboek en zijn hiermee tot een concept speekselboom gekomen. Deze hebben we laten checken door de roddeltantes van de TSAC en de vertrouwenscontactpersonen en daarmee zijn we tot een zeer accurate speekselboom gekomen. We zijn er met een p-waarde van 0.80 zeker van dat deze 100% klopt.

Nadat we al deze data verzameld hadden, hebben we nog zeer veel tijd en toewijding gestoken in het ontwerp van de speekselboom. Je kan je natuurlijk verbeelden dat de TSAC-speekselboom een afgelebberde en misschien nog best wel grote bonsai is, en als je je ogen een beetje dichtknijpt wel meer weg heeft van een spinnenweb. Daarom heeft een prachtige visualisatie nog even op zich laten wachten, maar hij is er eindelijk!

De vertrouwenscontactpersonen kaartten echter nog wel een ander probleem aan. Blijkbaar hechten mensen waarde aan hun privacy, iets met aardappels-groente-vegaburger ofzo. Daardoor hebben we met een gum nog enkele wijzigingen doorgevoerd, maar wees niet getreurd en geniet van de puzzel! We zullen jullie nu niet veel langer meer laten wachten op dit grootse spinnenweb. Zie hier, de enige echte TSAC speekselboom!
image.png

(Pagina gewijzigd op .)