RSS

Nieuws van


DIES

Dit jaar zal de TSAC dies op 9 december zijn na het NSKB bij de Cube in Enschede. Thema van dit jaar is “ductape fixes everything”. Dus leeft je uit met dit thema en veras ons met je mooiste oufit/versiersels. Entree is gratis, bier maar €1,- en een episch feest. Geen reden om niet te komen dus. Mocht je nog twijfelen kijk dan onze vette promo!
https://nskb.alpenclub.nl/info/toeschouwers/


(11-11-2017 door Richard Brinkman)

Laddercompetitie

Het is zover, de laddercompetitie komt er weer aan! Op dinsdag 28 november gaat de competitie van start. Vanaf dan heb je vier weken lang de tijd om samen met je team zoveel mogelijk routes te klimmen op de zaalavonden. Het team dat op de laatste avond voor de kerstvakantie de meeste punten heeft verzameld wint. Zij zullen tijdens de TSAC-kerst-borrel, na afloop van de zaalavond, worden beloond met een mooie prijs!

Om de concurrentie tussen de klimmers te verhogen is er dit jaar een nieuw element: er zijn twee “klassementstruien”. Er is een t-shirt waarin de lijstaanvoerder mag shinen en er is een t-shirt voor de beste klimmer van de nieuwe 2017 lichting. Zo is het zichtbaar wie de beste klimmers zijn en kan jij de strijd aangaan om dat shirt te veroveren. Stoot je de aanvoerder van de eerste plaats, dan ben jij degene die het shirt de volgende zaalavond aan mag!

Het inschrijven gaat dit jaar via de TSAC site. Richard heeft een mooi systeem gemaakt om het makkelijker te maken. In de rechterbalk kun je op ”Inschrijven" klikken en daar je klimniveau opgeven. Dan worden er door het systeem teams van gemixte klimniveaus gemaakt.

Twijfel niet en schrijf je in, de inschrijfdeadline is op 25 november.

De ladder in het kort:

Elk jaar organiseert de Accie de laddercompetitie, dit is een klimcompetitie voor alle TSACers. Je word ingedeeld in gelijkwaardige teams en het is de bedoeling om samen met je team zoveel mogelijk punten te halen, wat je doet door te klimmen. Voor elke unieke route die je uitklimt krijg je punten en het team dat na vier weken lang ploeteren de meeste punten heeft gehaald is de winnaar.


(01-11-2017 door Lieke Engelse)

Greylisting E-mails

Op de SAC server is een extra maatregel genomen om spam buiten de deur te houden: greylisting. Vanaf vandaag wordt iedere mail van een nog onbekende mailserver tijdelijk geweigerd met een verzoek om het later nogmaals te proberen. Mailservers die netjes het e-mail protocol implementeren zullen hieraan gehoor geven en een paar minuten later de mails alsnog versturen. Als de SAC mailserver het mailtje voor de tweede keer ziet, accepteert die hem en zet de verzendende mailserver op een whitelist, zodat bij toekomstige mails er geen delay is. Spammers gebruiken doorgaans mailservers die niet volgens het mailprotocol werken, zodat hopelijk die mail niet opnieuw verzonden wordt.

Enige nadeel van deze methode is dat je soms enkele minuten moet wachten totdat je mail naar een tsac.alpenclub.nl adres wordt doorgestuurd. De eerste keer moet je dus even geduld hebben. Mail je vaker vanaf hetzelfde systeem, dan heb je geen delay. Hopelijk heeft door deze maatregel onze secretaris een hoop minder werk om alle twijfelgevallen te modereren.

Mails die door de site zelf worden gegenereerd zullen zonder vertraging worden verzonden.

P.S. Om onze secretaris nog wat te ontlasten, gelieve geen bcc veld gebruiken als je naar een maillijst stuurt. Die moeten namelijk altijd gemodereerd worden.


(25-10-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 27-10-2017 door Richard Brinkman)

ALV is verplaatst

De locatie van de ALV is verplaatst naar Neptunusstraat 27C, Enschede. De aanvangstijd is verlaat naar 20:00.


(23-10-2017 door Richard Brinkman)

De lezing van Wilco van Rooijen

Hoi Leden! Middels dit nieuwsbericht wil ik jullie nog even attenderen op de lezing die de PubliCie samen met de NKBV Oost heeft georganiseerd op 1 november om 20:00 in de Vrijhof:

 

NKBVOOST Lezing Wilco van Rooijen from Michiel Kole on Vimeo.

Tijdens de lezing zul je de spannende verhalen van beroepsavonturier, bergbeklimmer en poolreiziger Wilco van Rooijen horen. Als je niet weet wie het is, kijk dan even op zijn wikipedia pagina en schrijf je dan in voor de lezing via deze link voor maar 7,50 in plaats van 12,50! Het is ook eens in de Vrijhof, dus lekker toegankelijk voor de luie TSAC-er :)

 

 


(12-10-2017 door Erik van Raalte)

Nieuwe VPS opnieuw geïnstalleerd

Vandaag (5 september) is de VPS compleet opnieuw geïnstalleerd. Door een onhandige actie van derden was het abonnementsgeld namelijk niet voldaan en werden we afgesloten.

Gelukkig hadden we van vrijwel alles een recente backup. Alleen alle maillijsten moesten opnieuw worden aangemaakt. Leden zullen dit gemerkt hebben doordat ze werden aangemeld op één of meerdere maillijsten.


(05-09-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 06-09-2017 door Richard Brinkman)

Open avonden/Open evenings

Altijd al willen klimmen? Grijp dan nu je kans om lid te worden van de TSAC!!

De TSAC organiseert dinsdag 12 september, donderdag 14 september, dinsdag 19 september en donderdag 21 september open avonden. Vanaf 21.00 ben je welkom in sportzaal 2 op de UT. Op deze avonden kun je GRATIS bij ons komen klimmen en kennis maken met onze toffe vereniging. Het klimmateriaal wordt door ons verzorgd, maar je mag natuurlijk ook je eigen materialen meenemen. Wat kun je deze avond verwachten? Een avond vol gezelligheid en epische verhalen over onze (klim)avonturen. Ook hebben we een korte presentatie met meer info over onze vereniging. Het duurt tot ongeveer 23.00, waarna we natuurlijk gezellig gaan naborrelen in de kantine van het Sportcentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Tot dan!!


Always wanted to climb? Use this opportunity and become a member of the TSAC

The TSAC organizes Tuesday 12 september, Thursday 14 september, Tuesday 19 september and Thursday 21 september open evenings. From 21.00 you are welcome in sportzaal 2 on the UT. On these evenings you can climb for FREE and get to know our awesome sports association. We will supply all the necessary climbing equipment but of course you can bring your own. What can you expect this evening? An evening filled with joy and epic story’s about our (climbing)adventures. We will also have a short presentation with more information about our association. All and all we will finish around 23.00, after which we will get some drinks in the canteen of the Sports center. No sign up necessary.

See you!!


(26-08-2017 door Joey Klein Koerkamp)

Verhuizing TSAC website

update: De TSAC site is verplaatst naar een andere server. Helaas kon het niet op het bestaande climbing.nl domein blijven draaie aangezien de eigenaar van dat domein niet meewerkt met de DNS wijziging. Vandaar dat de site vanaf nu bereikbaar is onder tsac.alpenclub.nl. Ook de mail zal worden omgezet naar het nieuwe domein. Persoonlijke aliassen werken aan. De maillijsten zullen snel volgen.

Zoals je hieronder ook kunt lezen stopt de huidige SAC-server-commissie en gaan de websites van alle SAC's die daar draaien op zwart. Ik heb daarom samen met de webmaster van de Yeti een nieuwe SAC VPS aangemaakt waar SAC's welkom zijn om hun site te draaien.

Op dit moment is de verhuizing van de TSAC site in volle gang en wordt alles uitvoerig getest. Er draaien in de test-fase 2 sites. De oude op https://tsac.alpenclub.nl en de nieuwe op https://tsac.alpenclub.nl. Deze laatste is nog volledig in de test-fase. Gebruik hem dus nog maar niet. Zowieso gaan alle wijzigingen verloren als er definitief wordt overgestapt.

Schrijf je op de nieuwe site dus niet in voor weekendjes / cursussen, reserveer hier geen materiaal, etc. Gebruik daarvoor de oude site. Zowieso alles wat met mail te maken heeft werkt nog niet. Alle functionaliteit die de oude site gebruikte op het gebied van accounts, mail en gemeenschappelijke functionaliteit (zoals uitwisseling nieuwsberichten, klimgebied informatie, maillijsten) is komen te vervallen en moet volledig van scratch weer worden opgebouwd. De oude site draaide op 15 jaar oude software. Ook hier moet dus het nodige herschreven worden om ook op up-to-date software te kunnen blijven draaien.

De voortgang van de overzetting van de TSAC site kun je volgen op https://gitlab.com/tsac/website/milestones/1 en de issues die SAC-breed moeten worden opgelost op https://gitlab.com/nsac/server/issues.


(15-08-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-08-2017 door Richard Brinkman)

ABK 2017

Het collegejaar zit er alweer bijna op. Hoog tijd dus om de vakantie te regelen. En wat is er leuker om die te vieren met andere TSAC'ers. Ga dus naar het Alpien Basiskamp (ABK). We gaan dit jaar naar de Bergell. Meer informatie over het ABK vind je op de ABK pagina. Als je nog twijfelt (hoe is dat nu mogelijk?), bekijk dan de korte presentatie die op de pre-ABK-BBQ te zien was.

Als je denkt te komen, vul dan ook even deze Google Spreadsheet in. Erg handig om je carpool plannen te realiseren.


(23-06-2017 door Richard Brinkman)

Utrecht Freyr afgelast

Door te weinig aanmeldingen is de wieler wedstrijd Utrecht Freyr afgelast.


(16-05-2017 door Richard Brinkman)

toekomst SAC-server

Samenvatting: begin augustus gaan de website's van alle SAC's op zwart, behalve de ledenadministratie, het gebruikerssysteem en de Mailman pagina's.

Met pijn in mijn hart schrijf ik jullie namens de SAC-servercommissie het onderstaande. Na jarenlang voor de SAC's de SAC-server te hebben verzorgd (ik begon hier al mee in 1996, Chaim volgde heel snel) is er een grote kans dat het einde van de server nabij is. Vorig jaar voorjaar heeft de SAC-servercommissie aan het NSAC-bestuur aangegeven dat de huidige commissie en de huidige server vervangen moeten worden. Het NSAC-bestuur heeft namens ons bij de SAC's gezocht naar vervanging (die nog lange tijd door ons ondersteund zou worden). Helaas is de groep enthousiastelingen die zich aanmelden nogal onder de indruk geraakt van het project en zij hebben vervolgens de conclusie getrokken dat ze de commitment niet aankonden.

De deadline die wij vorig jaar voorjaar gaven voor het uitzetten van de SAC-server was "zomer 2017". De reden hiervoor is dat de server qua beveiliging al eigenlijk heel lang in een onverantwoorde staat is. Helaas is het *netjes* upgraden van de software een zeer grote taak waar wij niet meer gemotiveerd voor zijn. Om de down-time te minimaliseren is namelijk een zeer uitgebreide en ingewikkelde voorbereiding nodig. We zijn hier al meerdere malen aan begonnen, maar iedere keer is dat dood gebloed.

Om al deze redenen is het volgende plan ontwikkeld:

2017-05-28

het back-uppen van bestanden wordt uitgezet in verband met gebrek aan harddiskruimte.

2017-08-05

Alle websites worden uitgezet. Omdat we expliciet voorlopig nog e-mail willen faciliteren laten we de Mailman-interface (om e-mails goed te keuren of te negeren) aanstaan. Omdat bijna alle SAC's hun ledenadministratie op de server hebben draaien laten we ook de ledenadministratie en het gebruikerssysteem (/users/) nog aan. Bestanden blijven via Webdav benaderbaar zodat SAC's die dat willen ze kunnen downloaden.

2017-08-26

Vanaf deze datum af willen we proberen of we live de server kunnen upgraden. De verwachting is dat we binnen een weekend e-mail en Mailman (met z'n webpagina's) wel weer aan de praat hebben in een up-to-date omgeving. Mogelijk dat hierbij wel de interface naar de ledenadministratie en het gebruikerssysteem verloren gaat.

Ten aller tijden zijn wij bereid om mee te denken hoe jullie oplossing voor jullie problemen kunnen uitwerken. Het liefst zouden wij nog steeds zien dat dit op een NSAC-brede manier wordt gedaan, maar tegelijkertijd moeten we eerlijk zijn dat we geen enkele garantie kunnen geven dat er een werkend systeem is na augustus. Als het nog wel werkt dan kan voorlopig de SAC-server doordraaien en e-mail verzorgen, maar zonder werkend gebruikerssysteem wordt dat wel steeds minder nuttig. Ook is nog steeds de server fysiek aan vervanging toe en kan hij niet heel lang (meerdere jaren) op de huidige plek blijven staan. Hoe dan ook moet iedereen gezamenlijk of individueel op zoek naar een andere oplossing.

Namens Bart, Chaim en Maciek, Paul
SAC-servercommissie


(12-05-2017 door Richard Brinkman)

TRUUS BBQ

De TRUUS barbeque begint zaterdag om 18:30 en wordt hier gehouden:

De bbq is geheel verzorgd dus je hoeft niets mee te nemen behalve je goede humeur. :)

De kosten van de bbq zullen ter zijner tijd geïncasseerd worden.


(27-04-2017 door Richard Brinkman)

Utrecht Freyr inschrijving geopend

Schrijf je snel in voor dé jaarlijkse intersacciale wielrenwedstrijd: Utrecht-Freyr. Deze super gezellige wedstrijd vindt plaats op 20 mei, waarna je heerlijk in een tentje in Freyr bij kan komen en de volgende dag kan klimmen en/of zwemmen. Je kan je inschrijven via de onderstaande link en de inschrijvingen sluiten op 1 mei. https://goo.gl/forms/8P6heGT5wwClX8372


(21-04-2017 door Richard Brinkman)

Google Photos

Al een aantal jaren lang is Google bezig om de functionaliteit van de Picasa API uit te kleden. Op 09-02-2017 heeft Google de mogelijkheid verwijderd om nieuwe foto albums te sharen. Het zal dan ook niet meer mogelijk zijn om je foto's die je in Google Photos hebt geüpload op de TSAC site toe te voegen. Vooralsnog blijven de foto's die reeds toegevoegd waren, wel op de TSAC site te bewonderen. Totdat die mogelijkheid natuurlijk ook om zeep wordt geholpen natuurlijk.

Gelukkig is er een alternatief. Via Flickr is het nog altijd wel mogelijk om je foto's op de TSAC site te plaatsen.


(07-04-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 10-04-2017 door Richard Brinkman)

Sportklim Club Kampioenschappen

Alle leden van de TSAC kunnen mee doen. De enige ingangseis is het behaald hebben van de toprope cursus.

Data:

12 mei Voorrondes

Hierbij worden de al bestaande routes geklommen. Van te voren is er een mogelijkheid om gezamenlijk van te voren te eten.

Na de voorrondes zullen er drie categorieën worden gemaakt. Hierbij hebben de beginners (sep 2016, feb 2017) een eigen categorie.

14 mei routes bouwen

Wij zijn deels verantwoordelijk voor het bouwen van de finale routes. De beginners en gevorderden finales worden door de TSAC gebouwd. De pro routes worden door de mensen van Arque gebouwd. Alle hulp is hierbij welkom!

15 mei finales

Niet in de finales geplaatst?! Kom genieten van de finales met het genot van een halve liter weizen.

Kosten:

Tijdens de voorrondes dient er entree betaalt te worden van arque € 8,- Mee eten zal ongeveer € 3,- kosten

Inschrijven kan via:
Google Docs

Heb je vragen? Stuur een berichtje naar: maartenkoornwinder@gmail.com

All members of the TSAC can participate. The only entry requirement is to have passed the toprope course.

dates:

May 12 Preliminaries

the already existing routes will be climbed. In advance there is an opportunity to eat together.

After the preliminaries, three categories will be created. The beginners (sep 2016, Feb 2017) will have their own category.

build May 14 routes

We are partly responsible for building the final routes. The beginners and advanced finals will be built by the TSAC. The pro routes are built by the people of Arque. All help is welcome here!

May 15 finals

Not placed in the finals ?! Come enjoy the finals with a pint of Weizen.

Cost:

During the preliminaries entrance fee of arque € 8, - food will be about € 3, -

You can register at:
Google Docs

Do you have questions? Send an email to: maartenkoornwinder@gmail.com


(05-04-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 27-04-2017 door Richard Brinkman)

Buitenwand open

Het belooft 19 graden te worden. Tijd dus om de buitenwand op te gaan. Vanaf 13:00 tot ongeveer 15:00 is ieder lid (minimaal toproper) welkom.


(16-03-2017 door Richard Brinkman)

Buitenwand

De weersvoorspelling is goed dus de buitenwand gaat zondag 12 maart open om 12:00. Instructeur is aanwezig, dus alle leden zijn welkom.


(11-03-2017 door Richard Brinkman)

TSAC skiweek

Hoi Mensen,

Door omstandigheden is er een plekje vrijgekomen op de TSAC skitrip naar Les Sybelles van 18 maart tot en met 25 maart. Helaas, is hiermee ook een auto weggevallen. Wij zijn dus opzoek naar iemand die last-minute deze vrije plek wil opvullen. Onze eerste keuze is iemand die een auto met winterbanden kan regelen. Maar heb je interesse en kun jij geen auto regelen. Laat het ook dan weten, zodat we je op de reservelijst kunnen zetten. De uitgevallene verwacht geen geld voor het onderkomen+skipas terug. (Maar misschien is het netjes om in ieder geval een deel te betalen) Ben je geïnteresseerd en wil je meer info, vraag het dan ZSM aan Coen en/of Gert-Jan.

Groeten, Coen


(09-03-2017 door Richard Brinkman)

Commissie-interesse-borrel

Commissie-interesse-borrel Altijd al een actief lid willen worden bij de TSAC? Kom dan woensdag 29 Maart naar Emma voor de Comissie Interesse Borrel!!! Onder het genot van een drankje krijg je tijdens deze Borrel te horen welke commissies er allemaal zijn en wat ze doen.


(09-03-2017 door Richard Brinkman)

Klimweekenden 2017 + Bleau / Climbing weekends 2017 + Bleau

Beste leden,

De winter loopt op zijn einde en dat betekent natuurlijk maar een ding... klimweekenden! Net als de afgelopen jaren gaan we weer voor veel gezellige weekendjes met hopelijk mooi weer en mooie klimroutes. Inschrijven voor de weekenden is nu mogelijk op de TSAC-site onder het kopje klimweekenden aan de rechterkant van de hoofdpagina.

PS: Het boulder weekend naar Fontaine Bleau is toegevoegd op de site. Dit zal met Pinksteren zijn, tegelijk met het Schwarzwald weekend.


Dear members,

Winter is almost over and that means only one thing... climbing weekends! Just like last year we will hope for a lot of fun weekends with nice weather and fantastic climbs. Subscribing for the weekends is now possible at the TSAC-site under the banner climbing weekends at the right side of the homepage.

PS: The boulder weekend to Fontaine Bleau has been added to the website. This will be during the Pentecost weekend, at the same time as the Schwarzwald weekend.


(15-02-2017 door Joey Klein Koerkamp, laatste aanpassing: 28-02-2017 door Joey Klein Koerkamp)

Open avonden/Open evenings

Altijd al willen klimmen? Grijp dan nu je kans om lid te worden van de TSAC!!

De TSAC organiseert dinsdag 7 februari, donderdag 9 februari, dinsdag 14 februari en donderdag 16 februari open avonden. Vanaf 21.00 ben je welkom in sportzaal 2 op de UT. Op deze avonden kun je GRATIS bij ons komen klimmen en kennis maken met onze toffe vereniging. Het klimmateriaal wordt door ons verzorgd, maar je mag natuurlijk ook je eigen materialen meenemen. Wat kun je deze avond verwachten? Een avond vol gezelligheid en epische verhalen over onze (klim)avonturen. Ook hebben we een korte presentatie met meer info over onze vereniging. Het duurt tot ongeveer 23.00, waarna we natuurlijk gezellig gaan naborrelen in de kantine van het Sportcentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Tot dan!!


Always wanted to climb? Use this opportunity and become a member of the TSAC

The TSAC organizes Tuesday 7 February, Thursday 9 February, Tuesday 14 February and Thursday 16 February open evenings. From 21.00 you are welcome in sportzaal 2 on the UT. On these evenings you can climb for FREE and get to know our awesome sports association. We will supply all the necessary climbing equipment but of course you can bring your own. What can you expect this evening? An evening filled with joy and epic story’s about our (climbing)adventures. We will also have a short presentation with more information about our association. All and all we will finish around 23.00, after which we will get some drinks in the canteen of the Sports center. No sign up necessary.

See you!!

open-avonden-poster


(04-02-2017 door Martijn Poot, laatste aanpassing: 05-02-2017 door Richard Brinkman)

Inschrijving Truus BBQ geopend

Zoals elk jaar zal de Truus bbq plaats vinden na de batavierenrace. Naast een mooie bbq en veel gezelligheid met andere sac'ers wordt hier ook de befaamde SAC-bokaal uitgereikt. Dit is een evenement dat natuurlijk niemand wil missen, daarom kun je je vanaf nu inschrijven met dit formulier: https://goo.gl/forms/nKAmguLvCCaaEvje2.


(02-02-2017 door Dorien Boiten, laatste aanpassing: 27-04-2017 door Richard Brinkman)

Verbeteringen laddercompetitie

Het invoeren van je geklommen routes van de laddercompetitie is versimpeld. De pagina's voor het invoeren, het bekijken van je geklommen routes en van alle routes zijn samengevoegd tot één enkele pagina. Op die pagina heb je maar één muisklik nodig per route die je hebt geklommen. Je hebt daar tevens gelijk een goed overzicht welke routes je al hebt geklommen en welke je nog moet.

Daarnaast is er een grafiek toegevoegd, waarmee je kunt zien hoe de teams hebben gepresteerd over de tijd.


(27-01-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 04-02-2017 door Richard Brinkman)

Gala

Beste leden en buitenleden,

Op 4 maart aanstaande zullen Arriba, Vakgericht, Tartaros, Messed Up, Aloha, TSAC en Arashi gezamenlijk een sport gala organiseren.

Het gala zal plaatsvinden in De Jaargetijden (Parkweg 49, Enschede). Het gala zal om 21:00 beginnen en rond 1:00 afgelopen zijn.

De kosten voor het gala zullen €30 bedragen dit is inclusief drank. Inschrijven voor het gala kan tot en met 24 februari. Een facebook event en een google forms zijn hiervoor aangemaakt.

Zoals aangekondigd komen er ook danslessen waar je stijldansen voor het gala kunt leren. Deze workshops vinden plaats op 15 en 17 februari om 19:30. Deze workshops zijn gratis en zullen ongeveer anderhalf uur duren.

Naast het gala is er een pubquiz op 7 februari en er worden nog dansworkshops aangeboden.

Wat dates betreft: de bedoeling is dat als je date binnen één van de deelnemende verenigingen is dat die zich zelf inschrijft. Als je een date buiten één van de deelnemende verenigingen hebt dan kan je dat aangeven bij je eigen inschrijving die nog volgt. 

Daarover volgt nog meer informatie.

Hopelijk tot bij het Gala en de activiteiten, wij hebben er zin in!

Als je nog vragen hebt, kun je Anna mailen.


Dear members,

On 4 March, Arriba, Vakgericht, Tartaros, Messed Up, Aloha, TSAC en Arashi wil organize a sports gala.

The gala will take place in De Jaargetijden (Parkweg 49, Enschede). The gala will begin at 9:00 pm until around 1:00 am.

The cost for the gala will be € 30. This includes all drinks.

Signing up for the gala is possible until 24 February. A Facebook event and a Google Forms have been made for that.

On 15 and 17 February there will be dance workshops at 7:30 pm. These workshops are for free and will take about 1,5 hours.

In addition to the gala is there a pubquiz on 7 February and there will be some dance workshops offered. You will get some more information about that later.

Of course you can bring a date to the gala. The signing up can be done with the Google forms you'll get later. If your date is a member of one of the other associations or the TSAC your date can sign up independently.

Hope to see you at the Gala and the activities, we are looking forward to it!

If you have any further questions, you can mail Anna.


(17-01-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 23-01-2017 door Richard Brinkman)

Loopsters gezocht voor batavierenrace

Dit is een berichtje voor alle geweldige TSAC dames:

Wij missen nog 4 vrouwen om onze etappes op te vullen voor de Bata. Het gaat om de volgende etappes:

Nú is het perfecte moment om je New year resolutions werkelijkheid te maken en te shinen in het grootste evenement waar je als student aan mee kunt doen. Strik die hardloopschoentjes goed strak en loop alvast een rondje of 20 ter voorbereiding. En zoals ik menige heb horen zeggen:

MAKE THE TSAC GREAT AGAIN!

Schrijf je in op de Google Docs.


(12-01-2017 door Richard Brinkman)

Schrijf je in voor de laddercompetitie / Subscribe for the ladder competition

Hallo Allemaal,

Het is weer zover, de laddercompetitie komt er aan. We gaan op dinsdag 24 januari beginnen met de team wedstrijd.

Tijdens de ladder competitie gaan we in teams zo veel mogelijk routes in de zaal klimmen. De teams worden ingedeeld op basis van klim niveau om elk team evenveel kans te geven. Na ongeveer een maand gaan we kijken welk team de meeste punten heeft verzameld. Bonus punten worden uitgedeeld voor elke route die door het hele team wordt geklommen.

Schrijf je vandaag nog in!

Naam
Klimniveau
 

Hello everyone,

We are pleased to announce the Ladder Competition. Starting on the 24th of January we will climb for about a month in teams. the team with the most points will win the honor and the trophy. Everyone will be divided into teams, each team will get points on routes climbed and bonus for routes climbed by everyone in the team. After about a month the winners will be announced.

Sign up today!

Name
Climbing level
 

(10-01-2017 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 19-01-2017 door Richard Brinkman)