RSS

Nieuws van


Nieuwjaarsdiner en -veiling

2019: een jaar vol nieuwe avonturen, klimprojecten, een seizoen vol TSAC weekendjes en misschien wel de ambitie om je weg te banen naar een bergtop. Hoe kan je dit jaar nou beter beginnen dan een avond gezelligheid, een kans op het winnen van dé allerlaatste TSAC-zonnebril of het opeisen van een dienst van een (toekomstig) bestuurslid? Dit alles zal in één avond samen komen tijdens de nieuwjaarsveiling!

Wat kun je nou van deze avond verwachten? De nieuwjaarsveiling zal plaatsvinden op maandag 21 januari 2019. Het bestuur zal een heerlijke maaltijd voor jullie bereiden, die in de VB zal worden genuttigd. Aanvang voor het diner is 18:00. Hier worden uiteraard de eerste biertjes/appelsapjes alvast geschonken voordat we gaan beginnen met de veiling. Om 20:00 zal de veiling beginnen in de bioscoopzaal.

Heb jij nou een super leuk item dat je wilt veilen? Kan jij een super turbo mega 90.000kcal taart bakken die geveild móét worden? Of is een serenade jouw specialiteit en wil je dat wel veilen? Geef dat vooral hieronder op!

Er zullen géén kosten verbonden zijn aan zowel het diner als de veiling; behalve als je natuurlijk dingen koopt tijdens de veiling.

Samengevat:
Wie: TSAC leden
Waar: Educafé
Wanneer: maandag 21 januari 2019
Hoe laat: 18:00 diner, 20:00 veiling

Opgeven kan hier: https://goo.gl/forms/Y7dQXf4027Yqc7fw1


(20-12-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 18-01-2019 door Gerben Siegersma)

Familiedag 2019

Heeft jouw familie altijd al wel eens willen weten met wat voor gekke TSAC'ers je regelmatig weg gaat op klimweekend? Is jouw overbezorgde moeder wel eens benieuwd hoe het eraan toe gaat met klimmen? Of heb je altijd je familie wel eens in de touwen willen zien hangen!? Geef je dan nu op voor de familiedag! Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 26 januari in het sportcentrum. We beginnen om 13:00 en de laatste route zal om 16:00 worden geklommen. Er zullen geen kosten verbonden zijn aan dit evenement, wel willen wij graag weten wie er komen en met hoeveel familieleden je denkt te komen. (Mocht dit nog wijzigen, spreek dan één van de bestuursleden aan). Er zal gezorgd worden voor koekjes, koffie, thee en fris. Je bent natuurlijk altijd welkom om een mooie TSAC taart mee te nemen :-) 

Opgeven voor dit schittermagische evenement kan hier: opgave familiedag 2019

Tot 26 januari! 


(19-12-2018 door Manon Bosch, laatste aanpassing: 31-01-2019 door Richard Brinkman)

Nieuwjaarsklimmen

Om het nieuwe jaar in te luiden gaan we op zaterdag 5 januari 2019 op de buitenwand klimmen! Vanaf 15:00 gooien we de buitenwand open, meedoen is gratis! We organiseren na het klimmen nog een barbecue, zodat jij je buik kunt vullen met een lekker stuk vlees/groenteburger, na al dat zware klimmen in de kou. Voor de barbecue vragen we wel een bijdrage. Hoeveel die bijdrage is ligt aan de hoeveelheid mensen die mee willen eten. Het zal maximaal iets van 10 euro zijn. En nog een laatste toevoeging; er zal glühwein zijn! Tot 5 januari!
Groetjes van de Accie
inschrijven


(17-12-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Werkzaamheden SAC-server

De SAC-server zal komend weekend overgezet worden naar een ander platform. Daardoor zullen onder andere de TSAC site en mailserver niet toegankelijk zijn van zaterdag 27 november 23:00 tot zondag 28 november 5:00. Mails die in deze tijdspanne worden verstuurd zullen ofwel worden geweigerd ofwel in de wachtrij blijven staan. In het eerste geval krijgt de verzender een bounce mail terug, in het tweede geval zal de mail met vertraging alsnog worden afgeleverd.


(21-11-2018 door Richard Brinkman)

Laddercompetitie

Binnenkort gaat de Laddercompetitie weer van start. Deze zal beginnen op dinsdag 4 december en eindigt op donderdag 20 december, waarna we dit feestelijk afsluiten met een prijsuitreiking en de foute kersttruien borrel. Je hebt dus drie weken de tijd om met je team zoveel mogelijk punten binnen te halen.

Een verandering ten opzichte van de vorige Laddercompetitie is dat er dit jaar geen gele- en bolletjestrui zullen zijn voor de leiders van het klassement.

De routebouwers zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om allemaal mooie nieuwe routes te bouwen voor de ladder. Deze zullen binnenkort op de site komen te staan. 

Je kunt je inschrijven via de TSAC site. Rechts in de balk kun je onder "Laddercompetitie" op inschrijven drukken. Hiervoor hoef je alleen je naam en klimniveau op te geven en dan zullen de teams zo eerlijk mogelijk worden ingedeeld.

De inschrijfdeadline is zaterdag 29 november, dus schrijf je op tijd in!

https://tsac.alpenclub.nl/ladder/inschrijven

Voor degenen die de Laddercompetitite nog niet kennen:

De Laddercompetitie is een wedstrijd in teamverband die elk jaar plaatsvind. Hierbij is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk punten haalt met je team. Elk team bevat klimmers van verschillende niveaus, beginners tot gevorderde klimmers. Je haalt punten door routes in de zaal te klimmen. Als je een route met je hele team klimt krijg je bonuspunten. Als je taart bakt voor iedereen krijg je ook bonuspunten. De routes die je klimt voer je in in het systeem op de site. Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft wint.

Voor vragen kan je een mailtje sturen naar accie@tsac.alpenclub.nl.

 


(19-11-2018 door Rick Poppe, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

NSAC WinterProgramma

Beste sneeuwminnende SAC-ers,

De alpen beginnen alweer wit te kleuren en daarmee start ook het wintersportseizoen! Hoogtepunt hiervan is natuurlijk het NSAC winterchalet en dat mag je niet missen!

Vanuit het Pitztal zal dit jaar Gastehaus Malaun de uitvalsbasis van het RAB NSAC winterprogramma zijn van 9 tot en met 24 februari.

Het winterprogramma is de perfecte plek om van de sneeuw te genieten. Van een pistecursus voor beginnende skiers tot freeride pro clinics voor de gevorderde wintersporters.

 
Dit jaar zal er ook een freeride beginners cursus zijn voor snowboarders en ook freeride cursussen voor gevorderde skiers en snowboarders.

Naast freeriden zal er natuurlijk ook veel aandacht zijn voor toerskien met hike to ride cursussen. En ook kan je zelfstandig vanuit het chalet gaan skiën of toeren maken

Ook heeft het Winterprogramma zijn eigen wellness onderdeel, na een lange dag toeren is er natuurlijk niets beters dan lekker ontspannen in onze sauna en jacuzzi!

En heb je uiteindelijk toch liever een paar punten onder je voeten dan die lange latten, dan kan je natuurlijk ook weer de ijsklimcursus volgen in Heiligenblut van 3 t/m 9 februari en meedoen met de ijsklimtoerenweek van 9 tot 16 februari vanuit het winterchalet.

Schrijf je dus nu direct in op https://nsac.alpenclub.nl/wp-inschrijven/. Ook is op de NSAC site meer informatie te vinden over het winterprograma: https://nsac.alpenclub.nl/het-nsac-winterprogramma/.

Met Alpiene groet,

De WP-commissie


(10-11-2018 door Rick Poppe, laatste aanpassing: 12-11-2018 door Richard Brinkman)

TSAC dies

Once upon a time…

Zat de beroemde farao Toetanchamon vast in een piramide vol valstrikken na het zoeken van zijn Tinderdate Cleopatra. Zelfs met klimmen en klauteren kwam hij niet voorbij de valstrikken. Uitgeput en de hoop opgegeven, nam hij nog één poging. Aan het eind van de donkere tunnel, zag hij een lichtgevend schittermagisch drankje. Na het drinken van dit goudgele goddelijke drankje, kon hij de valstrikken overmeesteren waar zijn Cleopatra op hem aan het wachten was. Hier feesten ze alsof Ra niet bestaat….

Kom allen naar de dies van de TSAC: feesten alsof er geen morgen bestaat. Hierdoor vergeet je niet alleen Ra, maar ook Toetanchamon, Anubis, Isis en Osiris, meer willekeurige goden; maar hopelijk niet deze onvergetelijke avond. De dies zal plaatsvinden in de Piramide de Pakkerij; waar een overvloed aan het goudgele goddelijke drank geschonken zal worden. Voorafgaand aan de dies kun je je beste ontsnappingsskills laten zien tijdens de Cube Team Open. Dé wedstrijd voor klimteams. Dé gekste wedstrijd van het jaar. Natuurlijk hard boulderen, maar ook met een vette knipoog. Niet in je uppie maar in een team. Wie is het beste boulderteam van Nederland? Meer info over Cube Team Open: https://cubebouldergym.nl/2-nieuws-uitgebreid/273-cube-team-open-2018-zaterdag-1-december

Via onderstaand Google Forms kun je je opgeven voor de dies en/of Cube Team Open.

Inschrijven dies/Cube

De teams hiervoor zullen nader bekend worden gemaakt. De kosten voor het Cube Open Team zullen €5-, per persoon zijn. De entree voor de dies is €5-,. We zullen gaan eten bij de Happy Italy.

Tot 1 december!

 


(31-10-2018 door Manon Bosch, laatste aanpassing: 31-10-2018 door Richard Brinkman)

Bestuursinteresseborrel

Heb je interesse in een bestuursjaar bij de TSAC, of wil je meer informatie over hoe een bestuursjaar bij de TSAC werkt? Kom naar de bestuursinteresseborrel!

Op dinsdag 6 november ben je vanaf 20:00 welkom bij Frank thuis aan de Leijdsweg 36. Het bestuur zal dan een korte presentatie geven en er zal veel ruimte zijn voor vragen. Tijdens deze avond wordt er door het bestuur gezorgd voor hapjes en drankjes.

Mocht je meer informatie willen maar niet op deze activiteit aanwezig kunnen zijn, stuur een bericht naar bestuur@tsac.alpenclub.nl


(31-10-2018 door Rick Poppe)

Clubkampioenschappen

Zin om je krachten te meten met je mede TSAC-ers? Kijken wiens klimspieren deze zomervakantie niet zijn verdwenen? Het kan! Vrijdag 5 oktober organiseren we het Clubkampioenschap Sportklimmen in klimcentrum Arqué.

Om 18.00 zullen we beginnen met de kwalificatie, die routes voor elk klimniveau zal bevatten. Schroom dus niet om mee te doen als je graag 4tjes klimt! Ook zal er een apart dames- en herenklassement zijn.

Om 21.00 is het einde van de kwalificatie, waarna om 21.15 de vrouwenfinale en om 21.45 de mannenfinale plaats zal vinden. Vervolgens is de uitslag om 22.15, waarna we nog gezellig zullen naborrelen. De inschrijfkosten zijn slechts de entree van Arqué, maar als je een 10-rittenkaart of abonnement hebt is dat natuurlijk ook goed.

Wees er gezellig bij! Inschrijven kan via dit Google formulier.

Meer informatie volgt!

 

(14-09-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Open avonden

Altijd al willen klimmen? Grijp dan nu je kans om lid te worden van de TSAC!!

De TSAC organiseert dinsdag 11 september, donderdag 13 september, dinsdag 18 september en donderdag 20 september open avonden. Vanaf 21.00 ben je welkom in sportzaal 2 op de UT. Op deze avonden kun je GRATIS bij ons komen klimmen en kennis maken met onze toffe vereniging. Het klimmateriaal wordt door ons verzorgd, maar je mag natuurlijk ook je eigen materialen meenemen. Wat kun je deze avond verwachten? Een avond vol gezelligheid en epische verhalen over onze (klim)avonturen. Ook hebben we een korte presentatie met meer info over onze vereniging. Het duurt tot ongeveer 23.00, waarna we natuurlijk gezellig gaan naborrelen in de kantine van het Sportcentrum. En mocht je deze avonden heel leuk vinden en wil je daarom lid worden, dan kan dat ook tijdens deze avonden. Ook is het niet nodig om je vooraf aan te melden voor de open avonden. Tot dan!!


(02-07-2018 door Manon Bosch, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Buitenwand i.p.v. zaalavond

De zaalavond is vanavond van 20:00 - 22:00 en zal plaatsvinden op de buitenwand.


(07-06-2018 door Richard Brinkman)

Boulder Club Kampioenschappen

Dinsdag 12 juni organiseert TSAC het Boulder Club Kampioenschap. De kosten om mee te doen is entree bij de Cube en het evenement zal om 19:00 beginnen. Iedereen kan meedoen dus schrijf je snel in via Google Forms.

Inschrijven kan tot 7 juni 23:59!!


(02-06-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Petzl nacht

Petzl klimmen

Altijd al eens in het donker willen klimmen? Aanstaande donderdag, 31 mei, gaan alle lichten uit op de zaalavond. Dus neem allemaal je hoofdlampjes en andere lichtgevende voorwerpen mee en kom naar de zaal. We beginnen rond 21.15. Je hoeft je niet in te schrijven.

Hopelijk tot donderdag!!

 

(29-05-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Pre-ABK BBQ

Dag lieve alpinisten!

Zoals jullie wel weten, zal het TSAC ABK dit jaar plaatsvinden in Ailefroide, van 7 tot en met 15 juli. Om alvast super enthousiast te worden, of om al jullie brandende vragen te kunnen stellen aan onze alpine bazen, of omdat je van eten houdt, wordt er voorafgaand het ABK een bbq georganiseerd!

De BBQ zal plaatsvinden op maandag 18 juni vanaf 18:00, op de campus naast de hockeyvelden. De kosten zullen rond €5 per persoon zijn en worden achteraf gedeclareerd door onze penningmeester.

Wil je bij deze epische bbq zijn? Vul dan het volgende document in:
https://goo.gl/forms/Cj5XCiPoPKs9yl4A2


(29-05-2018 door Manon Bosch, laatste aanpassing: 19-06-2018 door Richard Brinkman)

99 luftballons borrel

Party people! Het is tijd voor dé borrel van het jaar. Trek je foutste outfit uit de kast en ga los op al je guilty pleasures uit de jaren 80 en 90! De borrel staat in het teken van 99 luftballons, maar natuurlijk hebben we nog veel meer topmuziek voor je in petto.

Jullie zijn vanaf 21:00 uur welkom bij Femke, check het Facebook event of de theekopjes voor het adres. Vergeet niet alvast de songtekst van de anthem van de avond uit je hoofd te leren zodat je binnenkort uit volle borst mee kunt bèren.


(18-05-2018 door Floris van den Oever, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Koopwaar

Jullie hebben lang moeten wachten voordat het dan eindelijk zover was. Om dit goed te maken is er niet één, maar zijn er twee merchandise artikelen in de verkoop!

Jahoor, een TSAC sportshirt! Nooit meer in katoen die wand op! Het is niet zomaar een sportshirt, maar een met je eigen voornaam en quote(max 20 tekens). Naast het gekozen voorbeeld zijn er meer voorbeelden te vinden in het bestelformulier. De prijs voor één shirt is slechts €17.95.

https://goo.gl/forms/xaMuJnRUdxoxf38E3

Naast een sportshirt hebben we ook een badjas met TSAC-logo in de aanbieding voor jullie. Deze is te bestellen met het onderstaande bestelformulier. De prijs hiervoor is slechts €33.90.

https://goo.gl/forms/E45OrtEOAE93Lp1u1

Wees er snel bij, want de bestel deadline is al op 25 mei.

 

 


(18-05-2018 door Rick Poppe, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Mail problemen

Wederom treden er problemen op met de mail voorziening van de SAC server. Een deel van de uitgaande mail wordt door de mailservers van ons hostingbedrijf geblokkeerd met de melding dat dit spam zou zijn. Er wordt druk overlegt met de helpdesk van het hostingbedrijf. Het lijkt ermee te maken te hebben dat de e-mail adressen van sommige leden (van een maillijst) niet kloppen en dat daardoor maar gemakshalve wordt aangenomen dat de verzender dan een spammer is. Duidelijk een gevalletje: verkeerd geconfigureerd dus. Helaas is ons hostingbedrijf weer afhankelijk van een mailservice die zij weer inhuren, wat het allemaal niet makkelijker maakt.

update: Inmiddels zijn door de recipient validation van antispamcloud.com (de mail service provider van onze VPS host) alle mailservers van antispamcloud.com door Microsoft op de blocklist gezet. Dit is ook conform hun beleid (zie https://postmaster.live.com/pm/troubleshooting.aspx onder het kopje "Bent u geblokkeerd vanwege namespace mining?"). Dus heb je een hotmail.com, outlook.com, live.com, msn.com of variant hierop, dan zul je voorlopig geen mails meer ontvangen. De helpdesk van onze VPS host heeft het probleem bij hun email service provider aangekaard, maar heeft nog geen oplossing. In de tussentijd ben ik andere mailproviders aan het proberen, maar tot nu hebben alle geprobeerde alternatieven meer nadelen dan voordelen. Mocht iemand nog een goede en goedkope (/gratis) smtp relay weten, dan houd ik mij aanbevolen. En daarmee bedoel ik dus niet een marketing campaign bedrijfje, maar een echte relayhost, liefst eentje met een hoge reputatie. Voor de kenners: zo eentje waar postfix met een relayhost=... setting zijn mail naar mag doorsturen


(06-04-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 09-04-2018 door Richard Brinkman)

Leer-tappen-borrel

Heb je altijd al een bardienst willen doen maar durf je niet zo goed omdat je niet weet wat je moet doen? Of heb je gewoon zin in een lekker biertje dat door toekomstig professionals wordt getapt? Kom dan komende maandagavond vanaf 20:00 uur naar de leer Tappenborrel van de tsac en messedup die zal plaatsvinden in de sportkantine.

Mocht je nog meer overtuiging nodig hebben om te komen: er zal een fust aan gratis bier zijn voor tsac en messedup om mee te oefenen.

 

(04-04-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Klimspelletjesavond!

Heb je zin in spelletjes doen? En klimmen? Komt dat mooi uit! Kom gezellig naar de klimspelletjesavond in de zaal en bij de boulderwand aanstaande dinsdag vanaf 21:00. Er zullen spellen zijn zoals apenstaarten, twister, limboklimmen en meer :D

Je hoeft je verder nergens in te schrijven en hoe het allemaal zal gaan wordt dan uitgelegd.

Tot dinsdag!


(22-03-2018 door Rick Poppe, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Registratie geklommen routes

Op verzoek van het bestuur wordt de "laddercompetitie" ook opengezet tussen de laddercompetities door. Je kunt daarmee altijd je geklommen routes registreren. Anders dan bij een laddercompetitie zijn er geen teams (of technisch beter gezegd: iedereen zit in z'n eigen 1-persoons team).


(21-03-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 29-03-2018 door Richard Brinkman)

E-mail storing

Op dit moment ondervindt de uitgaande mailserver van het hosting bedrijf waar de SAC-server gebruik van maakt problemen. Dit betekent dat geen enkele mail die naar de SAC-server wordt gestuurd, wordt doorgestuurd naar de e-mail adressen van leden. Er is een support ticket aangemaakt. Hopenlijk wordt het snel gefixed.

update: het probleem is opgelost. We zaten over onze limiet van 20.000 uitgaande mails / maand heen.


(16-03-2018 door Richard Brinkman)

TSAC koopwaar

[English below]

Heb je altijd al de TSAC willen promoten of wil je ons juist nog meer promoten dan je nu al doet, dan kan dat nu. De geweldige TSAC beanie en buff zijn weer te koop. Voor de personen die er een gereserveerd hebben ligt er sowieso een klaar. Voor de rest geld op=op, dus wees er snel bij. Spreek daarom zo snel mogelijk nog een bestuurslid aan en deze zal je hem dan geven. Dan moet je daarna alleen nog maar het bedrag overmaken naar NL 64 ABNA 0506 833623 ter name van TSAC onder vermelding van [beanie/buff] [naam lid]. Voor de beanie kost dit €6,00 en voor de buff is dit €4,60.


Have you always wanted to promote the TSAC or do you want to promote us more, then now is your chance. The amazing TSAC beanie and buff are now for sale. For the people who have reserved one, there is definitely one ready for you. For everybody else it is subjected to availability, so be there quickly. That's why you should ask a board member as quickly as possible, so they can give you one. Then you only need to transfer the money to NL 64 ABNA 0506 833623 with the name TSAC with as a remark [beanie/buff] [your name]. The price for the beanie is €6,00 and for the buff it is €4,60.


(06-03-2018 door Rick Poppe, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Open avonden

Altijd al willen klimmen? Grijp dan nu je kans om lid te worden van de TSAC!!

De TSAC organiseert dinsdag 13 februari, donderdag 15 februari, dinsdag 20 februari en donderdag 22 februari open avonden. Vanaf 21.00 ben je welkom in sportzaal 2 op de UT. Op deze avonden kun je GRATIS bij ons komen klimmen en kennis maken met onze toffe vereniging. Het klimmateriaal wordt door ons verzorgd, maar je mag natuurlijk ook je eigen materialen meenemen. Wat kun je deze avond verwachten? Een avond vol gezelligheid en epische verhalen over onze (klim)avonturen. Ook hebben we een korte presentatie met meer info over onze vereniging. Het duurt tot ongeveer 23.00, waarna we natuurlijk gezellig gaan naborrelen in de kantine van het Sportcentrum. Vooraf aanmelden is niet nodig.Tot dan!!


(04-02-2018 door Manon Bosch, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Terug in de tijd gala 2018

Gala poster

Dames en heren, vorig jaar was het al een groot succes, dus waarom doen we het niet nog eens: het sportgala! Dit jaar in samenwerking met Arriba, Aloha, Tartaros, Messed Up en Vakgericht hopen we ook nu weer een onvergetelijke, knallende avond te organiseren! Kijk op Facebook voor meer informatie. Je kunt je op Google Docs inschrijven. Mis het niet, het belooft een mooi spektakel te worden.


(29-01-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)

Alpine info-avond promo

Altijd al een keer de Alpen in willen gaan om lekker te klimmen? Look no further! De TSAC en de NSAC bieden ieder jaar goede mogelijkheden om het alpineren te leren kennen. Tijdens de alpine info-avond zullen we je alles vertellen over C-cursussen, het TSAC ABK, de NSAC camping en alpineren in het algemeen. Naast een korte presentatie heb je de mogelijkheid om de alpenbazen van de TSAC het hemd van het lijf te vragen onder het genot van een biertje. Komen dus!

Wanneer? Maandag 22 januari 2018, 20:30

Waar? Campuslaan 31-313

Tot dan!


(08-01-2018 door Erik van Raalte, laatste aanpassing: 04-03-2018 door Richard Brinkman)

nieuwjaarsdinerveiling

Het nieuwe jaar is net begonnen en een nieuwjaar betekent natuurlijk een nieuwjaar vol met klim doelen, klim reizen, klim avonturen en andere goede klim voornemens. Ben jij ook erg enthousiast en wil jij in het nieuwe jaar iedereen direct enthousiast maken voor jou wilde ideeën. Of wil jij graag enthousiast gemaakt worden voor wilde ideeën van anderen? Kom dan naar de TSAC nieuwjaarsdinerveiling.

Dit epische evenement zal op woensdag 24 januari plaatsvinden in de bioscoopzaal van de VB. Vanaf 18.00 zijn jullie welkom voor een hapje eten, en om 20.00 zal de veiling beginnen mocht je niet kunnen mee-eten. Op deze veiling wordt werkelijk alles geveild van nostalgische TSAC attributen, de baard van een TSAC'er, de gevonden voorwerpen en nog veel meer. De opbrengst van deze veiling gaat natuurlijk naar de TSAC zodat wij het klimmen kunnen blijven ondersteunen!

Inschrijven kan tot en met 21 januari door op het volgende linkje te klikken, https://goo.gl/forms/vgRZ4rKvOR8Ae4cw1, het formulier in te vullen en op submit te klikken. Voor het eten zal de TSAC achteraf een klein bedrag (3-4 euro) afschrijven en de drankjes kunnen contant aan de bar betaald worden.

We hopen jullie allemaal dan te zien.

 

(06-01-2018 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 26-05-2019 door Richard Brinkman)