Workshops

Om te klimmen hebben we in de spelzaal twee voorzieningen: de noppenwand en de betonwand. In de noppenwand zitten routes geschroefd waarlangs men omhoog kan klimmen. Wanneer je met een groep komt klimmen, zorgen wij ervoor dat er voldoende makkelijke routes te klimmen zijn. Maar natuurlijk hebben we voor de meer ervaren klimmers ook moeilijkere routes. Daarnaast kun je klimmen op de betonwand. Op deze wand zitten een aantal „makkelijke“ routes die leuk te klimmen zijn voor beginners en ook moeilijkere routes. Dus ook op de betonwand is er voldoende afwisseling voor de klimmers.

Klimmen in de spelzaal

Wanneer u met een groep wilt klimmen in de spelzaal is dit natuurlijk mogelijk. Wij regelen dan een groep mensen die kunnen zekeren. Het aantal zekeraars hangt af van de grootte van de groep mensen die komen klimmen. Deze zekeraars hebben allemaal minstens een basisopleiding gehad om te mogen zekeren. Om de veiligheid te waarborgen houdt een instructeur de zekeraars en de klimmers in de gaten.

Boulderen op de boulderwand

Naast het klimmen in de spelzaal is het mogelijk om te klimmen op de boulderwand. Deze wand is ongeveer 3,5 meter hoog en hierop zijn net als op de noppenwand in de zaal grepen geschroefd. Onder deze wand liggen matten om je val op te vangen, er wordt dus niet geklommen met een touw. Op deze wand kunnen we dingen uitleggen over klimtechnieken en zijn leuke spelletjes te doen.

 

Klimmen op de buitenwand

Op het gebouw naast het sportcentrum is een klimwand geplaatst. Het is mogelijk om hierop een workshop te houden.

Voor vragen, de prijzen of om een workshop aan te vragen, neem contact op met de Coördinator Interne Betrekkingen: cib@tsac.alpenclub.nl.