Wanden in quarantaine

De Perco: een bak sterk nieuws.

ENSCHEDE – Ze hebben het lang geheim proberen te houden, maar nu is het dan toch eindelijk officieel. De noppenwand is helemaal niet kapot: het was een van de eerste quarantainepatiënten van het coronavirus. De dies heeft zoveel onbekende SAC’ers met zich meegebracht dat de noppenwand dit niet meer aankon.

In het begin leek het nog mee te vallen met de noppenwand. Het was hoogstens een flinke kater van enkele Corona’s, maar al vrij snel bleek dat de wand besmet was. Toch bleven te veel TSAC’ers de grepen knuffelen. Zelfs nadat er duidelijke waarschuwingslinten opgehangen zijn, en ondanks dat Truus vrij beschikbaar is, bleven mensen contact houden.Truus werd zo jaloers, dat zij het zelf ook te pakken heeft gekregen. Daarom is per direct het sportcentrum geheel gesloten om de wanden te isoleren.

Gelukkig treedt Arqué nu op als bemiddelaar, dus hoeven we niet bang te zijn dat Truus de noppenwand straks helemaal de zaal uit zal jagen. Na deze quarantaine periode zal dit dus wel weer goed moeten komen zonder ruzies. Truus onthoudt zich verder van commentaar. Ze reageert alleen nog op haar eigen blog: tante Truus (publicie@tsac.alpenclub.nl).

Het commentaar van de noppenwand zal voorlopig niet meer komen. Onze dappere reporter is na het interview in quarantaine geplaatst. Naar omstandigheden maakt hij het goed.