Gespierde TSAC’ers met drugs ontdekt, opgepakt en afgevoerd

De Perco, een bak sterk nieuws

 

ODENWALD - 12 September 2021, de terugweg van het TSAC-boulderweekend. Er waren alleen maar beginners mee, dan kun je het al raden. Het begon bij het einde in een antieke rode auto met vier gespierde mannelijke beginnende TSAC’ers erin. Ze dachten allemaal dat ze heel goed konden boulderen; 9a’s flashen en bathangs deden ze niet alleen meer in hun dromen. Bij goed boulderen wordt natuurlijk gebruik gemaakt van een forse hoeveelheid pof. Zo veel dat alles onder zat; kleding, gezicht en handen, dat valt natuurlijk best wel op. Zo ook bij de Duitse Polizei.

 

Iemand in een grijze hoodie, uitgeput, onder wit poeder, voorin aan het stuur, gaat natuurlijk niet onopgemerkt aan de politie voorbij. Plotseling verscheen een ME-busje met tien gewapende soldaten der Grenzschutzgruppe 9 (SWAT, red.) achter het rode autootje. Ze werden abrupt afgesneden en klemgereden tegen de vangrail. De tien gewapende mannen sprongen het busje uit en omsingelden het rode autootje. ‘Achtung, aussteigen und Kopf nach Grund’, weergalmde het über die Autobahn. Met getrokken wapens begeleidden ze de vier gespierde TSAC’ers uit het autootje en werden ze tegen de grond gedrukt. De vier gespierde TSAC’ers probeerden nog de ME de overmeesteren maar wegens de hoeveelheid spierpijn die ze hadden gaven ze zich toch over. Dit was een slechte keuze, want ze werden gelijk geblinddoekt het busje in gedirigeerd.


Er is helaas nooit meer iets vernomen van deze vier gespierde TSAC mannen. Dit vinden wij erg jammer… Gelukkig komt er een nieuwe (hopelijk nog gespierdere) TSAC lichting aan, en is tien procent verliezen geoorloofd! Mocht je toch nog iets vernemen van deze TSAC’ers, dan horen wij dit graag. Stuur dan alsjeblieft een mailtje naar: publicie@tsac.alpenclub.nl.

 

(Pagina gewijzigd op .)