Klimspelletjes avond

klimspelletjesavond

[English version below]

28 Mei organiseerd de AcCie een klimspelletjes zaalavond. Hierbij gaan we allemaal leuke spelletjes doen onder het klimmen dus zorg dat je deze avond kan! Meedoen is absoluut helemaal gratis, inschrijven is ook niet nodig. Be there or be square!!!!!

[English version]

The 28th of May the AcCie organizes a climbing games evening. Here we are going to play fun games while climbing so make sure you can attend this evening! Participating is absolutely absolutely free, registration is also not necessary. Be there or be square!!!!

(11-04-2019 door Tijmen Oliehoek, laatste aanpassing: 12-04-2019 door Richard Brinkman)

Filmavond

Filpavond posterOp 10 april organiseert de accie een filmavond in de VB om 20:00-23:30. Hiebij gaan we de The Dawn Wall kijken. Het word sowieso super gezellig dus sleep al je TSAC klimmaatjes mee om er met z’n allen een mooie avond van te maken. En om het allemaal nog mooier te maken wacht er die avond ook nog een verrassing.

Liefs de accie

(25-03-2019 door Richard Brinkman)

Picasa foto's

Google is al jaren bezig om zijn fotodienst Picasa te ontmantelen. Het begon met het stopzetten van de desktop applicatie Picasa. Later volgden ook de picasaweb website en de Picasa API. Op 2 april zet Google de laatste stap. De foto's die nog in de archieven terug te vinden waren, worden dan namelijk verwijderd.

Dit betekent concreet dat op de TSAC site geen oude klimfoto's meer te vinden zullen zijn. Al enige tijd werden de foto's zelf niet meer vertoond omdat de API offline gehaald was, maar werkten de linkjes naar het archief nog wel. Mocht je nog oude klimfoto's willen downloaden door die archieven te bezoeken, doe dit dan voor 2 april.

Voor recentere foto's werd al jaren Flickr gebruikt. Deze functionaliteit blijft gewoon werken.

(20-03-2019 door Richard Brinkman)

Sportgala

Dit jaar organiseren TSAC, Messed Up, D.B.V. Diok, S.D.V. Chassé, Phoenix, D.S.S.V. Tartaros en S.K.V. Vakgericht een gezamenlijk gala in disco thema. Dus trek je mooiste kleding aan en kom langs om je Friday Night Fever moves te laten zien!

Het gala is op 3 mei 2019, in de Jaargetijden en duurt van 21:00 tot 01:00 uur. De prijs zal rond de 30 euro zijn, maar moet nog definitief worden vastgesteld. Dit is inclusief onbeperkt drank.

Heb je nog geen date? Op 23 april organiseren we een "Find-Your-Date-pubquiz". Tijdens deze pubquiz kun je op een leuke manier leden van de andere Verenigingen  leren kennen, en misschien wel een leuke dame of heer als date kan scoren. Ook als je al een date hebt ben je natuurlijk welkom bij de pubquiz.

SCHRIJF JE HIER IN: https://tinyurl.com/y3j4y36d

-------------------------------------------------------------------

This year TSAC, Messed Up, D.B.V. Diok, S.D.V. Chassé, Phoenix, D.S.S.V. Tartaros and S.K.V. Vakgericht are organising a gala in disco style. So put on your most fanciest clothes and come to show us your Friday Night Fever moves!

The gala will be on the 3rd of May 2019, at the Jaargetijden. It will last from 9 PM till 1 AM. The price will be around 30 euros, but the exact price will be determined later. This includes unlimited drinks.

Don’t you have a date? On the 23rd of April, we will organize a "Find-Your-Date-pubquiz". During this pubquiz you get the opportunity to get to know people from the various associations and to find someone you can take with you to the gala. Also if you already have a date, you are welcome to join the pubquiz.

SIGN UP HERE: https://tinyurl.com/y3j4y36d

(11-03-2019 door Marten Voorberg)

Glow in the dark Climbing

---- English below -----

Glow In The Dark themed zaalavond: Aankomende woensdag, 13 maart!
Van 21:00 - 23:00

Heb jij nauwelijks meer je ogen nodig om routes te klimmen? Of heb je altijd al in een donkere grot willen klauteren? Dan hebben wij de perfecte optie voor je. Volgende week woensdag wordt de zaal omgetoverd met een Glow In The Dark thema! Er zullen blacklights zijn, sommige holds zijn verlicht en meer klimmen is meer beter. Dus kom langs!

Wil je zelf shinen in het donker? Vergeet dan niet iets wits aan te trekken, neon kleuren werken ook!

------------------------------------------

Glow In The Dark themed zaalavond: this Wednesday, 13th of March! From 9pm till 11pm

Do you barely need your eyes anymore to climb routes? Or have you always wanted to climb in a dark cave? Then we have just the thing for you. Next week wednesday the zaal will be transformed with a Glow In The Dark theme! There will be blacklights, some holds will be illuminated and more climbing is more better. So be there!

To shine bright put on some white! (Neon colored clothing works too)

(11-03-2019 door Tijmen Oliehoek)

Open Avonden Februari

Heb jij altijd al een keertje willen klimmen? Of weet je allang dat je lid wilt worden van de TSAC? Dan is dit je kans!

Er zijn binnenkort weer open avonden bij de TSAC. Deze zullen plaats vinden op dinsdag 5, donderdag 7, dinsdag 12 en donderdag 14 februari van 21:00 tot 23:00. De locatie is zaal 2 van het sportcentrum op de campus van de UT. Toegang is helemaal gratis en je hoeft ook geen spullen mee te nemen. Alles wordt door ons geregeld en iedereen is welkom.

Tijdens de open avond is er natuurlijk de mogelijkheid om lekker veel te klimmen. Daarnaast is er ook nog een korte presentatie met informatie over de TSAC. Achteraf gaan wij nog gezellig met z'n allen naborrelen in de sportkantine.

Als je het klimmen helemaal fantastisch vindt zijn deze avonden ook het moment om je in te schrijven. Open avonden zijn namelijk de enige tijd dat je lid van de TSAC kunt worden en de volgende open avonden zijn pas in september.

Wij hopen dat jij erbij bent!

Wanneer? 5, 7, 12 en 14 februari
Hoelaat? Van 21:00 tot 23:00
Waar? Sportcentrum op de UT in zaal 2
Voor wie? Iedereen