RSS

Nieuws van


Klimmen met de nieuwe maatregelen

Naar aanleiding van de laatste persconferentie waarin de maatregelen opnieuw zijn aangescherpt gelden de aankomende tijd de volgende voorwaarden om te klimmen.

Voorlopig is het sportcentrum gesloten voor verenigingen. Dit betekent dat er de aankomende tijd geen trainingen meer zullen plaatsvinden.

De tijdslots in Arque kunnen wel blijven doorgaan. Er is ruimte op maandag- en donderdagavond voor iedereen die een toprope status of hoger heeft. Vanwege de beperkte plekken willen wij jullie vragen om je maximaal 1x per week in te schrijven en mochten de slots alsnog te snel vol raken zal dit mogelijk 1x per 2 weken worden. Het inschrijven gaat via de spreadsheet.

Mocht je je hebben ingeschreven en toch niet meer kunnen, laat dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten. Kom je twee keer niet opdagen laten we je voorlopig alleen inschrijven als er plekken over zijn. Zo kunnen we meer leden de kans geven om te klimmen.

Naast binnensporten blijft buiten sporten op de campus wel mogelijk, maar ook hiervoor worden de maatregelen aangescherpt. Wij zijn nog in overleg over de nieuwe protocollen, dus totdat wij een nieuwe update geven is klimmen op de buitenwand niet mogelijk.

Leden kunnen extra info vinden op de corona pagina.

Hopelijk geeft dit jullie wat meer duidelijkheid en zullen de besmettingen omlaag gaan, zodat we binnenkort weer meer mogelijkheden om te klimmen hebben. Mocht je nog ergens vragen over hebben kun je ons altijd bereiken via e-mail (of whatsapp).


(17-10-2020 door Floor van Ruiten, laatste aanpassing: 17-10-2020 door Richard Brinkman)

Open avonden

For english, select the British flag in the "Snelle links" area.

Beste geïnteresseerde,

Open avonden voor de TSAC staan gepland op 8, 9, 10, 15, 16 en 17 september.

De open avonden zullen plaats vinden in zaal SC3 van het Sportcentrum van 21:00 tot 23:00.

Vanwege de huidige situatie is er een beperkte capaciteit per open avond. De inschrijvingen via de google form zijn inmiddels verlopen, maar mocht je alsnog willen komen stuur dan alsjeblieft een mailtje naar secretaris@tsac.alpenclub.nl dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Mocht je je hebben ingeschreven maar geen mail hebben ontvangen, neem dan alstjeblieft ook contact op.

Voor vragen mag je ook een mail sturen naar bestuur@tsac.alpenclub.nl


(24-08-2020 door Dim Scheurink, laatste aanpassing: 06-09-2020 door Floor van Ruiten)

Alle activiteiten afgelast vanwege Corona Virus

Hierbij de beloofde update naar aanleiding van de omstandigheden rondom het coronavirus. Helaas zullen we voorlopig alle activiteiten stil moeten leggen. Dit zal in ieder geval tot 6 april het geval zijn.

Dit betekent dus dat de val van de muur borrel zal worden afgelast. Verder zal het beginnersweekend tot onze spijt ook niet door kunnen gaan. 

Over de andere weekenden kunnen we nog geen uitspraken doen. We zullen de adviezen van de RIVM en de NKBV goed in de gaten houden. Daarbij proberen we een week van tevoren aan te geven of een weekend doorgaat of niet. De deadline voor het inschrijven is dan al verstreken, dus als je mee wilt gaan, zul je je wel optijd moeten inschrijven.

Mocht je zelf al klimplannen hebben, kijk dan ook goed naar alle adviezen. Het is voorlopig verboden om in Belgie te klimmen.

Vanuit de TSAC zullen wij voorlopig ook geen materiaal meer uitlenen. Dit kunnen we niet doen, vanwege de sluiting van het sportcentrum.

Wij hopen dat de omstandigheden zo snel mogelijk verbeteren, zodat we over een tijdje weer gezellig met zijn allen kunnen gaan klimmen.

Mochten er verder nog vragen zijn, horen wij dit graag.

 

bestuur@tsac.alpenclub.nl

 


(12-03-2020 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 19-03-2020 door Richard Brinkman)

Zaalavonden in Arqué!

Update: In verband met de Corona maatregelen is deze regeling komen te vervallen.

De noppenwand in SC3 is al veel te lang buiten gebruik en we missen allemaal onze gezellige klimavonden in de zaal. Daarom hebben we geregeld dat tot dat de noppenwand weer beklommen kan worden we wekelijks een zaalavond kunnen gaan houden in Klimcentrum Arqué! Deze zal elke maandagavond vanaf 02-03-2020 plaatsvinden, binnen de reguliere tijden van 21:00 tot 23:00. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Wees welkom en kom weer gezellig klimmen!

Klimcentrum Arqué 
J J Van Deinselaan 20, 7541 BR Enschede
Maandagavonden van 21:00 tot 23:00

De verwachting is dat rond Pasen de noppenwand weer veilig en beklimbaar is.


 


(27-02-2020 door Bente de Jongh, laatste aanpassing: 15-03-2020 door Richard Brinkman)

Open Avonden Februari

Heb jij altijd al een keertje willen klimmen? Of weet je allang dat je lid wilt worden van de TSAC? Dan zijn deze avonden voor jou!

 

Er zijn binnenkort weer open avonden bij de TSAC. Deze zullen plaatsvinden op dinsdag 4 februari, donderdag 6 februari, dinsdag 11 februari en donderdag 13 februari van 21:00 tot 23:00. De locatie is SC3 in het sportcentrum op de campus van de UT. Toegang is helemaal gratis en je hoeft ook geen spullen mee te nemen. Alles wordt door ons geregeld en iedereen is welkom.

 

Tijdens de open avond is er natuurlijk de mogelijkheid om lekker veel te klimmen. Daarnaast is er ook nog een korte presentatie met informatie over de TSAC. En achteraf gaan wij nog gezellig met z'n allen borrelen in de sportkantine.

 

Als je de vereniging helemaal fantastisch vindt zijn deze avonden ook het moment om je in te schrijven. Open avonden zijn namelijk de enige momenten dat je lid van de TSAC kunt worden en de volgende open avonden zijn pas in september.

 

Wij hopen dat jij erbij bent!

 

Wanneer? 4, 6, 11 en 13 februari

Hoelaat? Van 21:00 tot 23:00

Waar? Sportcentrum op de UT, SC3

Voor wie? Iedereen


(21-01-2020 door Floor van Ruiten, laatste aanpassing: 21-01-2020 door Jan van den Berg)

Truus schoonmaken

posterOm Truus dit jaar fris te laten beginnen zoekt de FacCie leden die 2 februari tijd hebben om Truus te voorzien van haar jaarlijkse schoonmaak beurt. Dit is hard nodig zodat iedereen Truus nog velen malen kan bestijgen. Deze schoonmaak van de betonwand begint om 10:00u en duurt tot ongeveer 16:00u. De FacCie zal ervoor zorgen dat jullie buikjes de gehele activiteit goed gevuld blijven op de TSAC manier.

Meld je aan via Google Forms


(09-01-2020 door Richard Brinkman)