Alle activiteiten afgelast vanwege Corona Virus

Hierbij de beloofde update naar aanleiding van de omstandigheden rondom het coronavirus. Helaas zullen we voorlopig alle activiteiten stil moeten leggen. Dit zal in ieder geval tot 6 april het geval zijn.

Dit betekent dus dat de val van de muur borrel zal worden afgelast. Verder zal het beginnersweekend tot onze spijt ook niet door kunnen gaan.

Over de andere weekenden kunnen we nog geen uitspraken doen. We zullen de adviezen van de RIVM en de NKBV goed in de gaten houden. Daarbij proberen we een week van tevoren aan te geven of een weekend doorgaat of niet. De deadline voor het inschrijven is dan al verstreken, dus als je mee wilt gaan, zul je je wel optijd moeten inschrijven.

Mocht je zelf al klimplannen hebben, kijk dan ook goed naar alle adviezen. Het is voorlopig verboden om in Belgie te klimmen.

Vanuit de TSAC zullen wij voorlopig ook geen materiaal meer uitlenen. Dit kunnen we niet doen, vanwege de sluiting van het sportcentrum.

Wij hopen dat de omstandigheden zo snel mogelijk verbeteren, zodat we over een tijdje weer gezellig met zijn allen kunnen gaan klimmen.

Mochten er verder nog vragen zijn, horen wij dit graag.

bestuur@tsac.alpenclub.nl

(12-03-2020 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 19-03-2020 door Richard Brinkman)

Zaalavonden in Arqué!

Update: In verband met de Corona maatregelen is deze regeling komen te vervallen.

De noppenwand in SC3 is al veel te lang buiten gebruik en we missen allemaal onze gezellige klimavonden in de zaal. Daarom hebben we geregeld dat tot dat de noppenwand weer beklommen kan worden we wekelijks een zaalavond kunnen gaan houden in Klimcentrum Arqué! Deze zal elke maandagavond vanaf 02-03-2020 plaatsvinden, binnen de reguliere tijden van 21:00 tot 23:00. Er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Wees welkom en kom weer gezellig klimmen!

Klimcentrum Arqué
J J Van Deinselaan 20, 7541 BR Enschede
Maandagavonden van 21:00 tot 23:00

De verwachting is dat rond Pasen de noppenwand weer veilig en beklimbaar is.

(27-02-2020 door Bente de Jongh, laatste aanpassing: 15-03-2020 door Richard Brinkman)

Open Avonden Februari

Heb jij altijd al een keertje willen klimmen? Of weet je allang dat je lid wilt worden van de TSAC? Dan zijn deze avonden voor jou!

Er zijn binnenkort weer open avonden bij de TSAC. Deze zullen plaatsvinden op dinsdag 4 februari, donderdag 6 februari, dinsdag 11 februari en donderdag 13 februari van 21:00 tot 23:00. De locatie is SC3 in het sportcentrum op de campus van de UT. Toegang is helemaal gratis en je hoeft ook geen spullen mee te nemen. Alles wordt door ons geregeld en iedereen is welkom.

Tijdens de open avond is er natuurlijk de mogelijkheid om lekker veel te klimmen. Daarnaast is er ook nog een korte presentatie met informatie over de TSAC. En achteraf gaan wij nog gezellig met z'n allen borrelen in de sportkantine.

Als je de vereniging helemaal fantastisch vindt zijn deze avonden ook het moment om je in te schrijven. Open avonden zijn namelijk de enige momenten dat je lid van de TSAC kunt worden en de volgende open avonden zijn pas in september.

Wij hopen dat jij erbij bent!

Wanneer? 4, 6, 11 en 13 februari

Hoelaat? Van 21:00 tot 23:00

Waar? Sportcentrum op de UT, SC3

Voor wie? Iedereen

(21-01-2020 door Floor van Ruiten, laatste aanpassing: 21-01-2020 door Jan van den Berg)

Truus schoonmaken

posterOm Truus dit jaar fris te laten beginnen zoekt de FacCie leden die 2 februari tijd hebben om Truus te voorzien van haar jaarlijkse schoonmaak beurt. Dit is hard nodig zodat iedereen Truus nog velen malen kan bestijgen. Deze schoonmaak van de betonwand begint om 10:00u en duurt tot ongeveer 16:00u. De FacCie zal ervoor zorgen dat jullie buikjes de gehele activiteit goed gevuld blijven op de TSAC manier.

Meld je aan via Google Forms

(09-01-2020 door Richard Brinkman)