RSS

Nieuws van


Rutbeek BBQ

6 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse BBQ!!
Het valt na de tentamens dus een beter begin van je zomer kun je je niet wensen.
Bereid je voor op een avond vol gezelligheid aan het koele water van het Rutbeek. Uiteraard wordt er weer goed voor eten gezorgd. Dit keer door Daan en Dim!
Voor maximaal een tientje zorgen zij ervoor dat jullie buiken goed gevuld worden.
Meld je nu aan!!


( door , laatste aanpassing: door Stijn Bonekamp)

Alpine Basis Kamp

Deze zomer gaat er weer een TSAC ABK plaatsvinden! Dit is een week waarin de TSAC op een camping in de alpen staat waarvandaan je zelf allemaal epische dingen kan gaan doen. De TSAC regelt in deze week alleen de camping, dus je zal je eigen spullen mee moeten nemen, en er zal geen instructie zijn. Vanuit de TSAC is er 350 euro budget voor het ABK, wat gebruikt zal worden om (een deel van) jullie verblijfskosten te betalen.

Zoals jullie al in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen is de locatie dit jaar Argentière, Frankrijk, vlak bij het legendarische Chamonix. In de periode van 23 juli tot 1 augustus zijn er plaatsen gereserveerd op de Camping des Montets

Als je van plan bent om te komen, registreer je dan via de Google Form. De datums die je invult zijn niet bindend, maar werkt om ons een indicatie te geven van hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

Wij hebben op de camping 25 plaatsen gereserveerd. Daarom vragen wij jullie om voor maandag 14 juni de form in te vullen. Als er blijkt dat er meer mensen naar het ABK willen, gaan we ons best doen om extra plekken te reserveren.

Het is op dit moment nog onzeker wat de situatie rond corona zal zijn op het moment van het ABK. Zoals jullie natuurlijk ook begrijpen zal het ABK niet doorgaan bij een oranje of rood reisadvies.


Hopelijk zien we jullie in de alpen!


Marije, Marten en Stijn

P.S. Wil je op de hoogte blijven van de plannen van andere TSACers of afspraken maken rondom het TSAC ABK? Stap dan de ABK Whatsapp groep in.


( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Truus hype!!

Vanaf morgen (19-05) mogen we door de versoepelde coronamaatregelen eindelijk weer binnen klimmen! Dit betekent dat er elke dinsdag en donderdag weer zaalavonden zullen zijn van 21.00-23.00 in SC3. Hier geldt een maximum van 16 mensen. Daarnaast zullen de techniektrainingen vanaf morgen weer binnen op de boulderwand zijn met maximaal 8 mensen tegelijkertijd. Inschrijven verloopt nog steeds via de spreadsheet. De tijden van de trainingen zijn aangepast dus kijk hier goed naar!

Bij het klimmen moet er altijd 1,5m afstand gehouden worden en er wordt de hele avond in hetzelfde duo geklommen (bij zowel zaalavond als training). Ook moet er, wanneer je niet in de wand hangt, een mondkapje gedragen worden. Bekijk voor het klimmen de corona pagina en het protocol dat daar en in je mail staat.

Tot snel bij een training, zaalavond of bij de buitenwand!
 


( door )

Techniektraining en Toprope cursus afgelast!

Vanwege het weer moeten we helaas de T1 training, de T3 training en cursus van vanavond aflassen. 

Tot volgende week!


( door )

We mogen weer klimmen!!!

Beste TSAC-lid,

Met de nieuwe versoepelingen is het vanaf aanstaande woensdag (eindelijk) weer mogelijk om te gaan klimmen op onze eigen buitenfaciliteiten! We hebben vanuit het sportcentrum een aantal tijdslots gekregen waarop er corona proof techniektrainingen gegeven kunnen worden op de buiten boulderwand. Omdat we een maximum hanteren van 14 mensen per training en er alleen getraind mag worden in vaste groepen is het belangrijk dat er bekend is wanneer iedereen wil trainen. Vul daarom het formulier in de mail in voor woensdag 3 maart 11:00 dan wordt er op basis van je beschikbaarheid een voorlopige indeling gemaakt. Je kan je vervolgens iedere week inschrijven via de spreadsheet in de mail op het aan jou toegewezen tijdslot.

Naast de techniektrainingen op de buiten boulderwand zal er ook weer 's avonds en in het weekend op de buitenwand geklommen kunnen worden. Dit gaat op basis van inschrijving via de eerder genoemde spreadsheet vanaf woensdag 3 maart 14:00. Let op dat je je alleen kan inschrijven voor de buitenwand als IV'er, of als IT'er als er een zaalwacht en tenminste twee IV'ers aanwezig zijn. We hebben ook toestemming van het sportcentrum gekregen om doordeweeks overdag bij de buitenwand te klimmen.

Hoewel het natuurlijk erg fijn is dat we weer kunnen klimmen is het nog steeds erg belangrijk dat iedereen zich houdt aan de coronaregels. Lees daarom het coronaprotocol, bijgevoegd in de mail, goed door voordat je naar een training of buitenwandavond komt.

Tot snel bij een van de trainingen of bij de buitenwand!

Groetjes bestuur 42

Link naar de "Klimmen tijdens corona" pagina (waarin ook een link staat naar de sheet om je in te schrijven voor trainingen en de buitenwand)


( door , laatste aanpassing: door Daan Verhulst)

Online Trainingen

Heb je je motivatie om te trainen in het afgelopen jaar achtergelaten? Snak je naar een gesprek met iemand anders dan je huisgenoten? Wat als ik je vertel dat er een manier is om beide problemen in één keer op te lossen! Na 2.5 maanden van niks doen is het tijd om de training weer op te pakken. Daarom beginnen we vanaf komende maandag met een wekelijkse online training op de TSAC discord. Dit is natuurlijk niet zo goed als klimmen, maar altijd beter dan een 5e uur Netflix per dag.

Waar: TSAC Discord
Wanneer: Maandag 20:00 - 20:30
Wat heb je nodig: Niks! Behalve een goede dosis motivatie, en eventueel een matje voor wat comfort.

Tot maandag!


( door , laatste aanpassing: door Stijn Bonekamp)

Online activiteit: Escaperoom

Zijn jullie ook zo zat van de lockdown?

Niet meer mogen klimmen. Niet meer mogen sporten. Naar de kroeg? De verloren herinnering aan fysiek sociaal contact?

Tijd om aan deze tijden te ontsnappen met een ESCAPE ROOM!!! Ontsnap aan een saaie avond en win mooie prijzen!

Doe mee op 18 februari om 20:00 in de TSAC discord.


( door )

Er is een nieuw bestuur!

Beste medeklimmers van de TSAC,

De TSAC heeft sinds gisterenavond officieel een nieuw bestuur!

Het nieuwe bestuur (Bestuur 42) bestaat uit:

Marije Linders - Voorzitter

Tijmen Westeneng - Vice-voorzitter

Daan Verhulst - Secretaris

Marit Hennink - Penningmeester

Meike Onstenk - Commissaris Interne Betrekkingen

Stijn Bonekamp - Weekendcommissaris

De bestuursfoto's moeten nog gemaakt worden, maar hieronder is alvast een foto van vlak voor de (online) ALV.

We kijken uit naar wat het komende jaar gaat brengen en we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk weer in het echt te zien bij een van onze prachtige klimfaciliteiten of anders bij een van de komende online activiteiten!

Groetjes,

Bestuur 42


( door )