TRUUS

De TSAC organiseet dit jaar weer de TRUUS (TSAC Rennersdiner voor Uitgeputte en Uitgehongerde SAC'ers). Het is een geweldig diner op zaterdag 30 april, na de bata. Naast het heerlijke eten, is het natuurlijk ook gewoon heel leuk! Andere SAC's zijn ook aanwezig! En natuurlijk wil niemand het heerlijke eten van Daan missen

TSAC Sportklimkampioenschap

De nieuwe datum voor het sportklimkampioenschap (SCK) is 14 mei!!!

Verwacht prachtige routes die gaan bepalen wie de beste klimmer van de TSAC is.

Begin maar met trainer voor DE competitie van het seizoen.

Je kan je inschrijven via https://forms.gle/wbyZsEbdRJDNweFs9

ABK date 2022

Dear members,

As you all know, summer is approaching fast. This means that our days of studying for exams and stressing about deadlines will be replaced by worriless weeks of climbing. Per tradition, the TSAC will organise an Alpine Base Camp (ABK) for all members. The date for the ABK has been set from 22-07 up to and including 01-08. Further details, including location of the campsite and date of the ABK BBQ, will be shared with you as soon as they are confirmed.

What is an Alpine Base Camp?
Every year the TSAC organises the Alpine Base Camp. This is a week in which members come together at a certain campsite in the Alps to hike, boulder, sport-climb, climb multi-pitch routes, and scale alpine routes. It is important to note that the TSAC only reserves a campsite and very little more than that. There will be no instruction, shared food supply, or transportation. You yourself are responsible for such things.

If you have any questions, please send them to abk@tsac.alpenclub.nl.

Alpine greetings,
Bente, Stijn, Marije, Marten, en Karsten

Klimspelletjes avond

Woensdag 2 maart organiseert de Accie een klimspelletjesavond🧗‍♂️ Tijdens deze zaalavond zijn er verschillende klimspelletjes die op de boulderwand en in de zaal kunnen worden gespeeld. Er zal ook een wandwacht aanwezig zijn dus iedereen is welkom!

( door )

Open avonden in februari!!

Heb je altijd al klimmen of boulderen willen proberen? Of ben je een ervaren klimmer die in een nieuwe stad andere enthousiaste klimmers zoekt? Dan is TSAC de goeie vereniging voor jou! Tijdens de open avonden kan je het klimmen bij ons in SC3 een keer uitproberen. Hier kan je je ook aanmelden om lid te worden. Je kan ons op 10 en 14 februari van 21:00 tot 23:00 in het sportcentrum (SC3) vinden.

Vergeet niet om klimschoenen of normale sportschoenen mee te nemen.

Tot op de open avonden!

Belangrijk: De open avonden zijn de enige momenten dat je je kan inschrijven voor de TSAC!

Bij vragen kan je Daan altijd een mailtje sturen: secretaris@tsac.alpenclub.nl

Belangrijk voor klimmers met ervaring: als je in het bezit bent van een NKBV KVB-IT of hoger, neem je pasje dan mee. Dan kunnen we deze even controlleren en weten we zeker dat je geen cursus hoeft te volgen.

( door , laatste aanpassing: door Daan Verhulst)

Movie Night: The Alpinist

Na het succes van Free solo in 2019, komt half februari The Alpinist uit in de bioscoop. Maar natuurlijk heb je geen zin om daar zo lang op te wachten. Daar heeft de AcCie een oplossing voor gevonden! Op maandag 7 februari zal samen met concordia een exclusieve voorpremière georganiseerd worden. Er zal gelimiteerd plek zijn, dus geef je vooral zo snel mogelijk op. (linkje in de TSAC whatsapp)

Wat? The alpinist kijken

Waar? Concordia, centrum enschede

Wanneer? 7 februari, inloop 17:30, start film 17:50

Kosten? 2 euro

*Let op:* dit is een testen voor toegang evenement, dus je moet in het bezit zijn van een QR code. Daarnaast is 1.5 meter afstand houden verplicht.

( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Hallenuitje Neoliet Utrecht

Op vrijdag 21 Januari gaan we (hopelijk) weer eens een klimhal buiten Enschede bezoeken. Deze keer is Neoliet in Utrecht aan de beurt: Een van de grootste en mooiste klimhallen van Nederland (na Arque dan natuurlijk ;))! Doordat de TSAC een bijdrage levert aan deze activiteit kan je er zelfs heen voor maar 5 euro. We mogen klimmen van 15:00 tot 17:00.

( door , laatste aanpassing: door Daan Verhulst)

Nieuwjaarsklimmen!

Zoals de traditie betaamt openen we dit klimjaar met het jaarlijkste nieuwjaarsklimmen. Een paar weekjes later dan gepland (coronaaaaa), maar dat betekent alleen maar dat het iets warmer is dan normaal, dus alleen maar voordelen.

- Wanneer: Zondag 23 januari vanaf 13:00
- Wat: Gezellig klimmen op de buitenwand om het nieuwe jaar te vieren en dat we weer kunnen klimmen.
- Waarom:  Klimmen en chocomel!
- Waarom niet: Het is koud, maar niet zo laf doen gwn komen ;)
- Kosten: Gratis!
- Inschrijven: Zie het linkje in de Whatsappgroep

Nieuwjaarsveiling

Maandag 17 januari is het weer zover, de jaarlijkse TSAC nieuwjaarsveiling! Er zal weer van alles geveild worden, van oude klimgrepen tot personen, om de TSAC kas te spekken. En niet te vergeten, het 43e KB ter TSAC zal bekend gemaakt worden! Dat wil je natuurlijk niet missen.

Het zal om 20:00 beginnen in de TSAC discord. Hopelijk tot dan!

( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)