RSS

Nieuws van


TSAC Dies!

Heb jij altijd al Barbieland in willen duiken en jezelf willen transformeren in je innerlijke Barbie? Nu is je kans! Word Boulderbarbie, Tradbarbie, Perlenbacherbarbie, Topropebarbie, Alpinebarbie, hangmatbarbie, slacklinebarbie, trek-een-bakbarbie of brakbarbie. Stap samen met je beste vriend Cam in de barbietrein naar Enschede. En vertel al je cams dat ze genoeg zijn! Ga met ons mee voor een dag vol glamour, glitter en klimplezier! 

https://forms.gle/Z7xSVDZrbuFRbwAm7 

( door , laatste aanpassing: door Nienke Donselaar)

Halloween Zaalavond

Heb je altijd al met weerwolven en vampieren willen klimmen? Dan is 8 november je kans om dat te doen! Dus maak je klaar voor een huiveringwekkend avontuur en draag je favoriete halloween outfit als je er een hebt, want het word een avond vol griezelig plezier. Tot dan -- Accie


( door )

Sportklim Club Kampioenschappen (SCK)

Hallo daar! Klaar om de klimmuren van Arque op de sportklimkampioenschappen te bedwingen? Zo niet, bereid je dan voor op een aantal prachtige routes die zullen bepalen wie de beste klimmer van TSAC is. En ook niet onbelangrijk, om het na afloop te vieren met een (overwinnings)borrel! Vergeet dus niet de datum vast te leggen: 17 november bij Arque.( door )

oud vs nieuw

Door te weinig inschrijvingen is de activiteit gecancelled.

Hallo leden buitenleden en ereleden,
Een paar maanden geleden hebben we een save the date gestuurd voor “old vs new”.
Op 7 oktober gaan de klimmen in de hal van het sportcentrum op de noppen- en betonwand van 11:00 tot 14:00,gezinsleden zijn ook welkom. We hebben een chinees buffet achteraf in de sportkantine rond 14:30, de kosten hiervoor zijn €12,-. U kunt uzelf opgeven via de onderstaande link. De deadline hiervoor is woensdag 0:00.
https://forms.gle/ksRkND4qzzeyYJvH7
Tot 7 oktober

De ACCIE


( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

T2 training tijdsverandering

Deze week (12/9) en volgende week (19/9), T2 training start om 19:00 vanwege de open avonden.


( door )

Donkere of lichte weergave

Er is een dark mode toegevoegd aan de website. Dat wil zeggen dat de site zich aanpast aan de dark mode settings van ofwel het besturingssysteem of van de browser. Je kunt ook altijd switchen met het icoontje in de "Snelle links" box.


( door )

Open avonden september!!!


Heb je altijd al klimmen of boulderen willen proberen? Of ben je een ervaren klimmer die in een nieuwe stad andere enthousiaste klimmers zoekt? Dan is TSAC de goeie vereniging voor jou! Tijdens de open avonden kan je het klimmen bij ons in SC3 een keer uitproberen. Hier kan je je ook aanmelden om lid te worden. Je kan ons op dinsdag 12,woensdag 13,dinsdag19 en woensdag 20 september van 21:00 tot 23:00 in het sportcentrum (SC3) vinden.


Vergeet niet om klimschoenen of normale sportschoenen mee te nemen.

Tot op de open avonden!

Belangrijk: De open avonden zijn de enige momenten dat je je kan inschrijven voor de TSAC!

Bij vragen kan je altijd een mailtje sturen:secretaris@tsac.alpenclub.nl

Belangrijk voor klimmers met ervaring: als je in het bezit bent van een NKBV KVB-IT of hoger, neem je cetificaat mee. Dan kunnen we deze even controlleren en weten we zeker dat je geen cursus hoeft te volgen.


( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Rutbeek "BBQ"


Het is alweer bijna vakantie, dus dat betekent dat het tijd is voor onze jaarlijkse Rutbeek bijeenkomst🍽️ op 10 juli.Voordat het eten begint kun je meedoen aan de leuke activiteit: kratten stapelen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te gaan 🏊🏻‍♀🏊🏽🏊🏼‍♂ .De activiteit begint rond 14.00 uur, maar je kunt ook later meedoen.(Je moet wel nuchter zijn voor de activiteit.) Wegens droogte is de BBQ omgetoverd tot een mystery dinner!🪄Schrijf je nu in en we zien jullie daar allemaal! Liefs Accie <3

https://forms.gle/K37TujhkbuceWfwU8


( door )

Commissie interesseavond

📢 TSAC-leden opgelet! 📢

Kom naar de Commissie interesseavond op 20 juni in SC3 tijdens de zaalavond.

We hebben jouw actieve betrokkenheid nodig! Actieve leden zijn cruciaal voor het goed laten draaien van de vereniging.

De volgende commissies zullen aanwezig zijn:

  • AcCie
  • BakCie
  • FacCie
  • PubliCie.
  • Overall
  • KasCo
  • TNO

en zelfs het bestuur!

Ontdek commissies waar jouw interesses en expertise liggen. Maak deel uit van de verandering, beïnvloed beslissingen en ontwikkel nieuwe vaardigheden!
Vragen? Neem contact op met een van de bestuursleden

Zie je daar!


( door , laatste aanpassing: door Daan Verhulst)

Bingo zaalavond

Geniet jij zo van de publicie bingo tijdens de ALV, maar kan je niet stilzitten totdat je bingo hebt? Wou jij vroeger altijd graag een bingo prijsje krijgen, maar kon je niet wachten totdat alle nummers opgenoemd zijn? Daar heeft de Accie nu de perfecte oplossing voor! Kom op donderdag 8 juni naar de bingozaalavond, verzamel je eigen bingo bij elkaar en maak kans op prachtige tsac merchandise!( door )

Poolen

Ben je al helemaal hersteld van de bata en de TRUUS of kijk je alweer uit naar de volgende feestjes? Om bij te komen hebben we een wat relaxtere activiteit gepland: deze zondag, 7 mei, gaan we poolen🎱. Voor maar 5 euro kun je genieten van een hele leuke avond (20.00-22.00). Schrijf je nu in✔️
https://forms.gle/Pfy8jeEcjsMVuYts9
( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Truus BBQ

Nu het buiten steeds iets warmer begint te worden, is het tijd om de eerste tsac bbq van het bbq seizoen aan te kondigen! Traditioneel wordt met de batavierenrace de TRUUS (tsac rennersdiner voor uitgehongerde en uitgeputte saccers) georganiseerd, waarbij alle saccers mogen genieten van de overheerlijke vegetarische of carnivoren bbq kunsten van chef Daan en Dim. Dus mocht je zin hebben na alle koningsdag/pre-bata feesten of na een uitputtende race in een gezellige en lekkere maaltijd, geef je dan vooral op! De kosten zullen €17.50 zijn. Natuurlijk zal de tsac vlag weer wapperen in de vlaggenmast, met voldoende zeep op de paal en kunnen we na de bbq genieten van de bata feesten. Aanmelden kan tot 25 april.
https://forms.gle/1GvCde3nwnzw9VNz8

Ps wil je ook nog graag mee rennen met de bata? Er zijn nog enkele plekken over. Inschrijven kan via dit formulier: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sjmaeTuDlAQ-HEI1xTUIE55yFPmG4GItzB-IVdpQCWE/edit?usp=sharing


( door , laatste aanpassing: door Floor van Ruiten)

Pre-kingsday zaalavond

Zoals we allemaal weten, vindt de verjaardag van onze geliefde koning, beter bekend als Willie, eind deze maand plaats🤴🏼.

Trek je oranje kleiding aan en kom dit vieren tijdens de pre-koningsdag zaalavond🧡!

( door )

InterSACial Cantus

InterSAcial Cantus🍻

Beste Studenten Alpencorpsche leden,

Op 22 april organiseert de InterSACcie een heuse InterSACiale cantus🍺. Een avond waarop gezongen 🎤en gedronken wordt met SACers uit andere steden, begeleid door een presidium om de avond goed te laten verlopen. Aangezien dit voor velen van u de eerste ervaring zal zijn met zo'n zang🎶 en drinkfestijn🍾, zal de voor deze avond aangestelde cantus senaat enige vorm van clementie tonen aan beginners👶. Ook zonder alcohol☕ is dit het ideale moment om je zangkunsten te tonen. De cantus vindt plaats in club Poema, Utrecht om 19.00 uur en kost 10 euro, inclusief (alcoholvrije) versnaperingen. Daarna om 22:15 is het mogelijk om door te feesten💃🕺. Meld je aan via de link!

TL;DR:

Wat: InterSACiale Cantus

Wanneer: 22 april

Kosten: € 10

Waar: Club Poema, Utrecht

Aanmelden https://forms.gle/DmP1kxLyTjjuTJrDA( door )

Maandelijkse Borrel: Paasborrel

Zoals jullie allemaal weten organiseert de Accie de Paasklim op 4 april. En wat is een betere gelegenheid dan om van die dag onze eerste Maandelijkse Borrel te maken?

Omdat het de eerste week zonder cursussen is, willen jullie natuurlijk allemaal de routes uitproberen die de routebouwers vorige week hebben gebouwd, de chocolade-eieren eten die de Accie heeft verstopt en daarna ontspannen met een biertje of iets anders te drinken.

We hopen jullie allemaal te zien op de Paasborrel :)( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Paaszaalavond


Dindsag 4 april van 21:00 tot 23:00 organiseert de Accie een paaszaalavond! 🧗‍♀🧗‍♂🥚🐣
Tijdens deze zaalavond zijn er paaseitjes verstopt door de zaal en bovenaan routes. Kan jij ze allemaal vinden? Er zal ook een wandwacht aanwezig zijn dus iedereen is welkom!


( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Constitutieborrel

Hoi TSACers!

Het 44ste bestuur nodigt jullie graag uit voor onze constitutieborrel (CoBo) die plaatsvindt om 19:00-23:00, op 13 of Maart in The Stall (Drienerlolaan 5, Enschede).

Voor wie een CoBo niet kent: Dit is een borrel die openstaat voor alle TSAC-leden en leden van andere SAC's en (Sport)verenigingen. Gratis Bier🍺 wordt geserveerd met de mogelijkheid om het nieuwe bestuur te feliciteren.

We zien jullie daar!


( door )

Vossenjacht

Hoi! Na de eerste after-intro activiteit gisteren, kijken we al uit naar de volgende! Op 20 maart organiseren we een vossenjacht. Het idee is dat beginners rondlopen op de campus op zoek naar "vossen". We zijn op zoek naar TSAC'ers die bereid zijn om te helpen en een vos te zijn. Het basisidee is dat je ergens op de campus chillt/verbergt waar de beginners je moeten vinden. Zou je een vos willen zijn? Laat het ons weten!


( door )

JAV 2023

Zoals het klokje bij de JAV tikt, tikt het nergens en dus wil ik je middels dit bericht en namens het 43e bestuur van de TSAC uitnodigingen voor de jaarlijkse algemene vergadering (JAV) van de TSAC.

De vergadering zal dit jaar plaatsvinden op maandag 6 maart. De vergadering start om 19.30, maar jullie zijn welkom vanaf 19.00 uur. Over de locatie krijgen jullie later bericht.

Ik wil je vragen om je aan te melden middels een mail te sturen naar secretaris@tsac.alpenlcub. Zo hebben we zicht op de grootte van de te regelen zaal.

Als je niet aanwezig kunt zijn tijdens de vergadering, kun je een ander lid machtigen. Zij kunnen dan jouw standpunten voorleggen aan de vergadering en namens jou stemmen. Machtigingen kunnen ook als reactie op de mail doorgegeven worden.

Als je nog agendapunten hebt of een voorstel wilt indienen, moeten deze in het Engels, voor vrijdag 17 februari gemaild worden naar secretaris@tsac.alpenclub.nl

De agenda en stukken zul je op maandag 20 februari ontvangen.
Commissies dienen jaarverslagen ook in het Engels op te sturen. De deadline voor deze stukken is vrijdag 17 februari.


( door , laatste aanpassing: door Richard Brinkman)

Open avonden in februari!!

Heb je altijd al klimmen of boulderen willen proberen? Of ben je een ervaren klimmer die in een nieuwe stad andere enthousiaste klimmers zoekt? Dan is TSAC de goeie vereniging voor jou! Tijdens de open avonden kan je het klimmen bij ons in SC3 een keer uitproberen. Hier kan je je ook aanmelden om lid te worden. Je kan ons op 8, 9, 14 en 15 Februari van 21:00 tot 23:00 in het sportcentrum (SC3) vinden.

Vergeet niet om klimschoenen of normale sportschoenen mee te nemen.

Tot op de open avonden!

Belangrijk: De open avonden zijn de enige momenten dat je je kan inschrijven voor de TSAC!

Bij vragen kan je altijd een mailtje sturen: secretaris@tsac.alpenclub.nl

Belangrijk voor klimmers met ervaring: als je in het bezit bent van een NKBV KVB-IT of hoger, neem je cetificaat mee. Dan kunnen we deze even controlleren en weten we zeker dat je geen cursus hoeft te volgen.


( door )