Activiteiten

Batavierenrace

De batavierenrace is een estafette loop van Nijmegen naar Enschede. Met de TSAC doen we hier elk jaar aan mee en proberen we de andere SAC's ver achter ons te laten. Na de finish laten we de rivaliteit tussen de SAC's achter ons en gaan we samen een hapje eten om vervolgens met z'n allen naar het feest te gaan.

DIES/lustrum

Zoals de meeste studentenverenigingen viert de TSAC elk jaar haar DIES (verjaardag). Dit gebeurt meestal rond midden november en het is altijd een prima feestje. Eens in de vijf jaar wordt er extra groot uitgepakt om het lustrum te vieren.

ABK/SBK

Zowel in de kerstvakantie als in de zomervakantie organiseert de TSAC een kamp in een omgeving waar mooi geklommen kan worden. Met kerst is dat het Sportklim Basis Kamp, dat meestal in een klimgebied aan de Middellandse Zee plaats vindt. Er kan dan voornamelijk goed sportgeklommen worden. In de zomer echter vindt het Alpien Basis Kamp plaats in het gebied van de Alpen. Tijdens dit kamp kunnen er niet alleen gletschertoeren of lange rotstoeren gemaakt worden, maar het leent zich ook goed om een mooie meerdaagse) wandeling te maken.

NSK's en Clubkampioenschappen

Het Nederlands Studenten Kampioenschap sportklimmen wordt elk jaar in een klimhal in Nederland gehouden. Ook wordt jaarlijks het NSK boulderen georganiseerd, bij beide evenementen is er altijd een grote TSAC afvaardiging en proberen we de SAC bokaal voor de beste Studenten Alpen Club te winnen. Zelf organiseren we elk jaar twee clubkampioenschappen. Een voor het sportklimmen en een voor het boulderen. Doordat er vier categorien zijn, kan iedereen op zijn/haar niveau hieraan mee doen.

Laddercompetitie

Ieder jaar nadat het nieuwe jaar is begonnen wordt er een laddercompetitie georganiseerd. Tijdens deze competitie worden alle leden ingedeeld in gelijke teams, waarna ze met hun team punten bij elkaar klimmen door zo veel mogelijk routes in de zaal te klimmen. Hoe minder een route geklommen wordt, hoe meer punten je er voor krijgt. Het team dat aan het einde de meeste punten bij elkaar heeft geklommen wint een heerlijke taart en een prachtige wissel troffee.

Borrels

Eens in de zoveel tijd organiseerd de Accie een leuke borrel voor alle leden.