De FacCie

Wat doet de FacCie?

De faciliteiten die de T.S.A.C. zijn leden biedt worden beheert door de FacCie. De taken zijn in drie hoofdpunten verdeelt: de klimwanden, het klimmateriaal en de literatuur.

De wanden

Geregeld bouwen we nieuwe routes in de noppenwand. Hiervoor wordt er dan een routebouwdag georganiseerd, evenals routebouwcursussen. Lijkt het je ook leuk om routes te bouwen stuur even een mailtje. Ook het schoonmaken van Truus wordt door de FacCie geregeld en het onderhoud aan de boulderwand en het campusbord.

Het materiaal

Er moet natuurlijk genoeg klimmateriaal zodat alle leden kunnen klimmen wanneer ze willen. De aankoop en afschrijving wordt door ons gedaan. Wil je er een keer zelf op uit maar heb je nog geen gordel of mis je net een paar setjes, kan je die altijd bij ons lenen. Lees voor je gaat reserveren wel even vantevoren de uitleenvoorwaarden door.

Literatuur

De T.S.A.C. heeft een kast vol mooie boeken over klimmen die je kunt lenen, en die regelmatig aangevuld wordt met nieuw materiaal. Ook zijn er een aantal tijdschriften die je kan lezen tijdens de zaalavonden. Verder beschikken wij over een collectie gidsjes en topo's van de klimgebieden waar regelmatig T.S.A.C.ers te vinden zijn. Heb je tijdens een vakantie zo'n gidsje aangeschafd die we nog niet hebben kan je die aan ons verkopen.

Contact

Heb je vragen, wil je materiaal lenen of lijkt het je leuk om ons mee te helpen en lid te worden kan je een van de onderstaande mensen even aanspreken in de zaal, of een mailtje sturen naar faccie@tsac.alpenclub.nl.