Twentse Studenten Alpen Club

Welcome to the website of the Twentse Student Alpine Club, aka the TSAC. The TSAC is the only climbing- and alpinists club for students on the University of Twente.

On this site you will find information about our club, becoming a member, activities and training and education. Furthermore, you will find the latest news about the TSAC and NSAC and you can make climbing dates on the forum. If you have any questions about the TSAC for which you cannot find the answer on the website, please contact the board.

Current TSAC news

Back in time gala 2018

Gala poster

Dames en heren, vorig jaar was het al een groot succes, dus waarom doen we het niet nog eens: het sportgala! Dit jaar in samenwerking met Arriba, Aloha, Tartaros, Messed Up en Vakgericht hopen we ook nu weer een onvergetelijke, knallende avond te organiseren! Kijk op Facebook voor meer informatie. Je kunt je op Google Docs inschrijven. Mis het niet, het belooft een mooi spektakel te worden.

Ladies and gentlemen, last year it was a great success, so why not do it again: the sports gala! This year we cooperate with Arriba, Aloha, Tartaros, Messed Up and Vakgericht, hoping to bring you an unforgettable night! See Facebook for more information. Subscribe by filling in the Google Docs. Don't miss it, it will be a beautiful event!

(29-01-2018 by Richard Brinkman)

Alpine info-avond promo

Altijd al een keer de Alpen in willen gaan om lekker te klimmen? Look no further! De TSAC en de NSAC bieden ieder jaar goede mogelijkheden om het alpineren te leren kennen. Tijdens de alpine info-avond zullen we je alles vertellen over C-cursussen, het TSAC ABK, de NSAC camping en alpineren in het algemeen. Naast een korte presentatie heb je de mogelijkheid om de alpenbazen van de TSAC het hemd van het lijf te vragen onder het genot van een biertje. Komen dus!

Wanneer? Maandag 22 januari 2018, 20:30

Waar? Campuslaan 31-313

Tot dan!

(08-01-2018 by Erik van Raalte)

TSAC Beanie

Er gaat een super geweldige beanie komen voor maar 6 euro!! Wil jij ook binnenkort rondlopen met deze geweldige merchandise vul dan snel je naam in op de lijst.

--------
Soon there will be an awesome addition to the TSAC merchandise. A TSAC beanie for only 6 euro. if you want one the fill in your name on the list.

foto van Lieke Engelse.

(30-12-2017 by Lieke Engelse)