Twentse Studenten Alpen Club

Welcome to the website of the Twentse Student Alpine Club, aka the TSAC. The TSAC is the only climbing- and alpinists club for students on the University of Twente.

On this site you will find information about our club, becoming a member, activities and training and education. Furthermore, you will find the latest news about the TSAC and NSAC and you can make climbing dates on the forum. If you have any questions about the TSAC for which you cannot find the answer on the website, please contact the board.

Current TSAC news

Klimspelletjes avond

klimspelletjesavond

[English version below]

28 Mei organiseerd de AcCie een klimspelletjes zaalavond. Hierbij gaan we allemaal leuke spelletjes doen onder het klimmen dus zorg dat je deze avond kan! Meedoen is absoluut helemaal gratis, inschrijven is ook niet nodig. Be there or be square!!!!!

[English version]

The 28th of May the AcCie organizes a climbing games evening. Here we are going to play fun games while climbing so make sure you can attend this evening! Participating is absolutely absolutely free, registration is also not necessary. Be there or be square!!!!

(11-04-2019 by Tijmen Oliehoek, latest modification: 12-04-2019 by Richard Brinkman)

Sportgala

Dit jaar organiseren TSAC, Messed Up, D.B.V. Diok, S.D.V. Chassé, Phoenix, D.S.S.V. Tartaros en S.K.V. Vakgericht een gezamenlijk gala in disco thema. Dus trek je mooiste kleding aan en kom langs om je Friday Night Fever moves te laten zien!

Het gala is op 3 mei 2019, in de Jaargetijden en duurt van 21:00 tot 01:00 uur. De prijs zal rond de 30 euro zijn, maar moet nog definitief worden vastgesteld. Dit is inclusief onbeperkt drank.

Heb je nog geen date? Op 23 april organiseren we een "Find-Your-Date-pubquiz". Tijdens deze pubquiz kun je op een leuke manier leden van de andere Verenigingen  leren kennen, en misschien wel een leuke dame of heer als date kan scoren. Ook als je al een date hebt ben je natuurlijk welkom bij de pubquiz.

SCHRIJF JE HIER IN: https://tinyurl.com/y3j4y36d

-------------------------------------------------------------------

This year TSAC, Messed Up, D.B.V. Diok, S.D.V. Chassé, Phoenix, D.S.S.V. Tartaros and S.K.V. Vakgericht are organising a gala in disco style. So put on your most fanciest clothes and come to show us your Friday Night Fever moves!

The gala will be on the 3rd of May 2019, at the Jaargetijden. It will last from 9 PM till 1 AM. The price will be around 30 euros, but the exact price will be determined later. This includes unlimited drinks.

Don’t you have a date? On the 23rd of April, we will organize a "Find-Your-Date-pubquiz". During this pubquiz you get the opportunity to get to know people from the various associations and to find someone you can take with you to the gala. Also if you already have a date, you are welcome to join the pubquiz.

SIGN UP HERE: https://tinyurl.com/y3j4y36d

(11-03-2019 by Marten Voorberg)