Twentse Studenten Alpen Club

Welcome to the website of the Twentse Student Alpine Club, aka the TSAC. The TSAC is the only climbing- and alpinists club for students on the University of Twente.

On this site you will find information about our club, becoming a member, activities and training and education. Furthermore, you will find the latest news about the TSAC and NSAC and you can make climbing dates on the forum. If you have any questions about the TSAC for which you cannot find the answer on the website, please contact the board.

Current TSAC news

De lezing van Wilco van Rooijen

Hoi Leden! Middels dit nieuwsbericht wil ik jullie nog even attenderen op de lezing die de PubliCie samen met de NKBV Oost heeft georganiseerd op 1 november om 20:00 in de Vrijhof:

NKBVOOST Lezing Wilco van Rooijen from Michiel Kole on Vimeo.

Tijdens de lezing zul je de spannende verhalen van beroepsavonturier, bergbeklimmer en poolreiziger Wilco van Rooijen horen. Als je niet weet wie het is, kijk dan even op zijn wikipedia pagina en schrijf je dan in voor de lezing via deze link voor maar 7,50 in plaats van 12,50! Het is ook eens in de Vrijhof, dus lekker toegankelijk voor de luie TSAC-er :)

(12-10-2017 by Erik van Raalte)