Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

Commissie Interesse Borrel

Wil jij het verschil maken in de TSAC? En ben je geïnteresseerd om een ​​actief lid te worden binnen de vereninging? Of ben je gewoon hier voor het gratis bier en feest? Kom dan naar de commissie interesse borrel. Hier zullen al onze fantastische commissies een korte presentatie geven en daarna kan het plezier beginnen. Meedoen is ook helemaal gratis en het is niet verplicht om daadwerkelijk lid te worden van een commissie. Dit geweldige festijn vindt plaats op maandag 11 november rond 20.00 uur. De locatie volgt snel, dus zorg ervoor dat je de datum vrijhoud. Had ik al gezegd dat er GRATIS DRANKEN zijn!!!

(19-09-2019 door Tijmen Oliehoek)

Lustrum lezing berggids Boris Textor

Ter gelegenheid van het 8ste lustrum van de TSAC komt berggids Boris Textor een lezing geven speciaal voor TSAC leden. Boris is één van de weinige Nederlandse berggidsen en heeft al een aantal unieke expedities op zijn naam staan. Bovendien is hij begeleider van de Expeditie Academie en gaat hij met een team in 2020 proberen alle 7 summits te toppen.

Na afloop van de lezing zal de ruimte worden omgetoverd in een ware karaokebar waar je je zangkunsten kunt showen!

Wanneer: maandag 21 oktober

Hoelaat: 20:00 inloop, 20:30 start lezing

Waar: MBasement (daar bij de Starbucks)

Kosten: helemaal niks! (behalve de versnaperingen)

(13-09-2019 door Jan van den Berg)

RAB NSKB 2019

Op zaterdag 23 november is er weer een Nationaal Studenten Kampioenschap Boulder! Dit jaar wordt het NSKB georganiseerd door de USAC. De wedstrijd gaat plaatsvinden in de boulderhal Sterk in Utrecht. Je hoeft ook niet het nieuwste grootste klimtalent van eeuw zijn om mee te doen. Voor mensen van alle niveau's is dit een zeer leuke wedstrijd. Meer informatie en inschrijving vind je op Facebook en op de NSKB Site.

(06-09-2019 door Marten Voorberg, laatste aanpassing: 18-10-2019 door Jan van den Berg)

Verrassingsborrel

Beste leden, verrassend genoeg zijn er niet één maar wel twee borrels na de vakantie gepland. De laatste van deze schittermagische evenementen is de verrassingsborrel. Wat een verrassing! Deze zal plaatsvinden op 4 november dus houd deze vrij in je agenda. De locatie is nog een verrassing maar het wordt sowieso super leuk.

(03-07-2019 door Richard Brinkman)