Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

Klimmen met de nieuwe maatregelen

Naar aanleiding van de laatste persconferentie waarin de maatregelen opnieuw zijn aangescherpt gelden de aankomende tijd de volgende voorwaarden om te klimmen.

Voorlopig is het sportcentrum gesloten voor verenigingen. Dit betekent dat er de aankomende tijd geen trainingen meer zullen plaatsvinden.

De tijdslots in Arque kunnen wel blijven doorgaan. Er is ruimte op maandag- en donderdagavond voor iedereen die een toprope status of hoger heeft. Vanwege de beperkte plekken willen wij jullie vragen om je maximaal 1x per week in te schrijven en mochten de slots alsnog te snel vol raken zal dit mogelijk 1x per 2 weken worden. Het inschrijven gaat via de spreadsheet.

Mocht je je hebben ingeschreven en toch niet meer kunnen, laat dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk weten. Kom je twee keer niet opdagen laten we je voorlopig alleen inschrijven als er plekken over zijn. Zo kunnen we meer leden de kans geven om te klimmen.

Naast binnensporten blijft buiten sporten op de campus wel mogelijk, maar ook hiervoor worden de maatregelen aangescherpt. Wij zijn nog in overleg over de nieuwe protocollen, dus totdat wij een nieuwe update geven is klimmen op de buitenwand niet mogelijk.

Leden kunnen extra info vinden op de corona pagina.

Hopelijk geeft dit jullie wat meer duidelijkheid en zullen de besmettingen omlaag gaan, zodat we binnenkort weer meer mogelijkheden om te klimmen hebben. Mocht je nog ergens vragen over hebben kun je ons altijd bereiken via e-mail (of whatsapp).

(17-10-2020 door Floor van Ruiten, laatste aanpassing: 17-10-2020 door Richard Brinkman)