Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws en kan je op het prikbord klimafspraken maken. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

De lezing van Wilco van Rooijen

Hoi Leden! Middels dit nieuwsbericht wil ik jullie nog even attenderen op de lezing die de PubliCie samen met de NKBV Oost heeft georganiseerd op 1 november om 20:00 in de Vrijhof:

NKBVOOST Lezing Wilco van Rooijen from Michiel Kole on Vimeo.

Tijdens de lezing zul je de spannende verhalen van beroepsavonturier, bergbeklimmer en poolreiziger Wilco van Rooijen horen. Als je niet weet wie het is, kijk dan even op zijn wikipedia pagina en schrijf je dan in voor de lezing via deze link voor maar 7,50 in plaats van 12,50! Het is ook eens in de Vrijhof, dus lekker toegankelijk voor de luie TSAC-er :)

(12-10-2017 door Erik van Raalte)