Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

Zomeruitleen

De zomervakantie komt er weer aan, wat betekent dat een hoop van jullie weer toffe cursussen of klimtripjes gaan doen. Velen hebben hiervoor nog wat extra materiaal nodig, wat de TSAC natuurlijk beschikbaar stelt (indien aanwezig). Om dit in goede banen te kunnen leiden en ieder zo goed mogelijk te kunnen voorzien vragen we jullie het volgende: (indien je materiaal wilt lenen natuurlijk)

Na 12 juni zal de FacCie de lijst met reserveringen doornemen en een zo correct mogelijke verdeling maken. Vervolgens zijn er twee avonden gepland waarop je het gereserveerde materiaal kunt komen ophalen. Dit zijn de avonden van 2 en 4 juli. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Groetjes, De FacCie

(28-05-2019 door Richard Brinkman, laatste aanpassing: 06-06-2019 door Richard Brinkman)

Uitwisseling Kronos

Op 11 en 12 juni gaat er een epische uitwisseling plaatsvinden tussen de TSAC en atletiekvereniging Kronos. Op woensdag 12 juni komen zij gezellig met ons klimmen op de buitenwand en op donderdag 11 juni gaan wij bij hen een training meemaken.

Dit is het perfecte moment om je conditie nog even aan te scherpen voor de zomer en dat atletiek bestaat uit veel leukere dingen dan simpelweg rondjes rennen. Als je er dinsdag niet bij kunt zijn, kun je alsnog lekker komen klimmen op de buitenwand op woensdag.

Gelieve je op te geven met deze link.

(25-05-2019 door Marten Voorberg)