Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

Open Avonden!!

Door zeel veel enthousiasme zijn alle open avonden vol, sorry! De volgende open avonden zijn in februari 2022.
Als je al klimervaring hebt en kan zekeren (KVB-IT), kan je waarschijnlijk nog lid worden! Stuur dan een mail naar Daan, secretaris@tsac.alpenclub.nl

-------------------------------

Heb je altijd al klimmen of boulderen willen proberen? Of ben je een ervaren klimmer die in een nieuwe stad andere enthousiaste klimmers zoekt? Dan is TSAC de goeie vereniging voor jou! Tijdens de open avonden kan je het klimmen bij ons in SC3 een keer uitproberen. Hier kan je ook gelijk lid worden van de vereniging. Je kan ons 13, 15, 20 en 22 september van 21:00 tot 23:00 in het sportcentrum vinden. Vul deze form in om ons te laten weten wanneer je langskomt!

Vergeet niet om klimschoenen of normale sportschoenen mee te nemen.

Tot op de open avonden!

Belangrijk: De open avonden zijn de enige momenten dat je je kan inschrijven voor de TSAC!

( door , laatste aanpassing: door Meike Onstenk)