Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

We mogen weer klimmen!!!

Beste TSAC-lid,

Met de nieuwe versoepelingen is het vanaf aanstaande woensdag (eindelijk) weer mogelijk om te gaan klimmen op onze eigen buitenfaciliteiten! We hebben vanuit het sportcentrum een aantal tijdslots gekregen waarop er corona proof techniektrainingen gegeven kunnen worden op de buiten boulderwand. Omdat we een maximum hanteren van 14 mensen per training en er alleen getraind mag worden in vaste groepen is het belangrijk dat er bekend is wanneer iedereen wil trainen. Vul daarom het formulier in de mail in voor woensdag 3 maart 11:00 dan wordt er op basis van je beschikbaarheid een voorlopige indeling gemaakt. Je kan je vervolgens iedere week inschrijven via de spreadsheet in de mail op het aan jou toegewezen tijdslot.

Naast de techniektrainingen op de buiten boulderwand zal er ook weer 's avonds en in het weekend op de buitenwand geklommen kunnen worden. Dit gaat op basis van inschrijving via de eerder genoemde spreadsheet vanaf woensdag 3 maart 14:00. Let op dat je je alleen kan inschrijven voor de buitenwand als IV'er, of als IT'er als er een zaalwacht en tenminste twee IV'ers aanwezig zijn. We hebben ook toestemming van het sportcentrum gekregen om doordeweeks overdag bij de buitenwand te klimmen.

Hoewel het natuurlijk erg fijn is dat we weer kunnen klimmen is het nog steeds erg belangrijk dat iedereen zich houdt aan de coronaregels. Lees daarom het coronaprotocol, bijgevoegd in de mail, goed door voordat je naar een training of buitenwandavond komt.

Tot snel bij een van de trainingen of bij de buitenwand!

Groetjes bestuur 42

Link naar de "Klimmen tijdens corona" pagina (waarin ook een link staat naar de sheet om je in te schrijven voor trainingen en de buitenwand)

(01-03-2021 door Stijn Bonekamp, laatste aanpassing: 23-03-2021 door Stijn Bonekamp)