Twentse Studenten Alpen Club

Welkom op de website van de Twentse Studenten Alpen Club, oftewel de TSAC. De TSAC is de enige klim- en alpinisten- vereniging voor studenten op de Universiteit Twente.

Op deze site vind je informatie over onze vereniging, lid worden, activiteiten en trainingen en opleidingen. Ook vind je hier het laatste vereniging- en NSAC-nieuws. Mocht je een vraag hebben over de TSAC waarvan het antwoord niet terug te vinden is op de site, neem dan contact op met het bestuur.

Actueel TSAC nieuws

Open Avonden Februari

Heb jij altijd al een keertje willen klimmen? Of weet je allang dat je lid wilt worden van de TSAC? Dan zijn deze avonden voor jou!

Er zijn binnenkort weer open avonden bij de TSAC. Deze zullen plaatsvinden op dinsdag 4 februari, donderdag 6 februari, dinsdag 11 februari en donderdag 13 februari van 21:00 tot 23:00. De locatie is SC3 in het sportcentrum op de campus van de UT. Toegang is helemaal gratis en je hoeft ook geen spullen mee te nemen. Alles wordt door ons geregeld en iedereen is welkom.

Tijdens de open avond is er natuurlijk de mogelijkheid om lekker veel te klimmen. Daarnaast is er ook nog een korte presentatie met informatie over de TSAC. En achteraf gaan wij nog gezellig met z'n allen borrelen in de sportkantine.

Als je de vereniging helemaal fantastisch vindt zijn deze avonden ook het moment om je in te schrijven. Open avonden zijn namelijk de enige momenten dat je lid van de TSAC kunt worden en de volgende open avonden zijn pas in september.

Wij hopen dat jij erbij bent!

Wanneer? 4, 6, 11 en 13 februari

Hoelaat? Van 21:00 tot 23:00

Waar? Sportcentrum op de UT, SC3

Voor wie? Iedereen

(21-01-2020 door Floor van Ruiten, laatste aanpassing: 21-01-2020 door Jan van den Berg)

Truus schoonmaken

posterOm Truus dit jaar fris te laten beginnen zoekt de FacCie leden die 2 februari tijd hebben om Truus te voorzien van haar jaarlijkse schoonmaak beurt. Dit is hard nodig zodat iedereen Truus nog velen malen kan bestijgen. Deze schoonmaak van de betonwand begint om 10:00u en duurt tot ongeveer 16:00u. De FacCie zal ervoor zorgen dat jullie buikjes de gehele activiteit goed gevuld blijven op de TSAC manier.

Meld je aan via Google Forms

(09-01-2020 door Richard Brinkman)

Gebruik noppenwand

We hebben inmiddels iets meer informatie al is het niet bepaald positief. De noppenwand heeft meerdere aspecten die er voor zorgen dat de wand niet aan de norm voldoet. De mogelijkheden om deze aspecten te versterken worden uitgezocht. Echter wordt het niet verwacht dat dit voor het eind van het eerste kwartaal van 2020 opgelost is en betekend dit dat de noppenwand voor een lange periode buiten gebruik is.

Verdere effecten en oplossingen worden nog besproken.

(29-12-2019 door Richard Brinkman)