De PubliCie

Wie zijn we?

De Publicie is een van de vijf peilers (commissies) van de TSAC en is belast met de dingen die worden gepublicieerd. Wat dat zoal is vind je verderop in de tekst. Onze commissie bestaat meestal uit 6 mensen die het leuk vinden om samen dingen te produceren.

Het Theeblaadje

The Theeblaadje is het verenigingsblad van de TSAC. We streven er naar deze 5 keer per jaar uit te geven. Het theeblaadje wordt vooral gebruikt voor belangrijke mededelingen en mooie/spannende/relaxte (klim) avonturen met de vereniging te delen. Heb je iets leuks gedaan dat je graag met de vereniging deelt, of heb je gewoon een mooi verhaal te vertellen? Klim in je pen en laat de rest van de TSAC meegenieten. Ook foto's zijn van harte welkom. Je kunt ze sturen naar theeblaadje@tsac.alpenclub.nl.

De Website

De website is continu aan verandering onderhevig. Heb je nog suggesties dan kun je die kwijt aan webmaster@tsac.alpenclub.nl.

Organisatie

Iedere maand hebben we een vergadering. Voordat we gaan we vergaderen eten we gezamelijk. Daarna beginnen we onder het genot van een vers bakje koffie de vergadering. We vergaderen over wat iedereen aan het doen is, wat er nog moet gebeuren en we proberen leuke ideetjes voor van alles te verzinnen. Als we in een creatieve bui zijn gaan we na de vergadering ook nog brainstormen. Om negen uur gaat de spelzaal open, dus is het dan tijd om te stopppen met vergaderen etc en te gaan klimmen. Want dat is binnen een klimvereniging natuurlijk het aller belangrijkste!

Er zijn verschillende taken en klusjes binnen de Publicie. Zo hebben we bijvoorbeeld een voorzitter. Deze maakt de agenda voor de vergadering en probeert de vergadering te leiden. Onze website is nogal een complex apparaat, daarom is er gelukkig een webmaster! Door middel van een toehoorden uit het bestuur weet het bestuur ook een vinger in de publicie-pap te houden. En last but not least is er nog onze redacteur. Hij is belast met het fabriceren van het Theeblaadje. Dan zijn er nog een hoop andere klusjes, deze worden naar believen verdeeld onder de leden van de commissie.

Join the Club

Ben je een beetje creatief, handig met lay-out programmas of vind het gewoon gezellig om te vergaderen? De publicie kan altijd enthousiaste mensen gebruiken om het team te versterken. Ben je serieus geinteresseerrd in ons commissiewerk? Maak eens een praatje met een van onze leden of stuur ons een mailtje. Dan kan eerst een keer geheel vrijblijvend mee vergaderen en wellicht al wat actiepuntjes doen. Daarna kan je commissielid worden! Voor al je vragen kan je terecht bij: publicie@tsac.alpenclub.nl.